Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 164.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Będąc po twojej stronie w ST, można sobie pozwolić na luz. Mogą być przypadki gdzie gracz traci parę lat gry i jemu nie będzie wesoło.

• @souris ja nie manipuluje, zestawiam fakty. Napisałeś: "A kto tu powiedział o logowaniu 3sek przed ? 3 sekundy dostał na ucieczkę..." Inni napisali : "Witaj Absynt, logi ukazują znacznie mniej niż 3s na ucieczkę." Absynt napisał : "Mi wiadomosci jak i poglad floty pokazywał o 3 sekundach i tak też było... " Nie byłem stroną więc nie oceniam kategorycznie, jednak ktoś z prawdą się mija Dlatego oczekuję uzasadnienia od Arta.. To też manipulacja (manipulacja fajnie brzmi)

• @ViZZioN z tego co wiem to w nadzwyczajnych sytuacjach są konsultacje a potem On podejmuje decyzję ostateczną. Nie ma się czego wstydzić to jego praca. Czekamy

• Pytanie do @Art jako społeczność graczy jak mamy rozumieć i dlaczego takie rozstrzygniecie tego ST ? Sam przyznasz że sytuacja jest nadzwyczajna nieincydentalna. Oczekujemy odpowiedzi od ..........miłego" .

• "Pewno dla niektórych wystarczy napisanie zgłoszenia zgodnie z zasadami (błąd w grze), przytulenia po ............ na głowę. biggrin.png " czytaj ze zrozumieniem to co wcześniej pisałem Gracz Dudeusz otrzymał odpowiedź na postawione pytania. Edytuję tak jak Ty. Przecież wiesz że "chłopak miły" jest tylko łącznikiem

• @DUDEUSZ Fajnie że piszesz i uświadamiasz to co wiemy @souris nie był obrońcą. Czy nie jest stratą czasu zachowywać się przyzwoicie skoro "zna" się scenariusz. "Bo fajnie, jakby GO miał pełny obraz zaistniałej sytuacji?", tez tak uważam. "Idąc Twoim tokiem rozumowania ( po co zgłoszenie jak znasz rezultat) - nie pisz pożyczek recków- skoro i także baby jest rezultat xsmile.gif" wiem że tak powinno być z naciskiem na POWINNO. Jednak wiem też ze można nie pisać a zgodę dostać (od chłopaka miłego).…

• To ja nie rozumiem po co pisałeś zgłoszenie skoro "znasz " scenariusz tak jak moje myśli. Ten "chłopak miły"(nie znam go nie mam takiej wiedzy) rozstrzyga problemy operatorów .

• To napisałem: "No i ładnie wyszło, atakującym graty. thumbsup.png Obrońcy thumbdown.png za przeszłość wink.png Błąd gry tak. biggrin.png Jakie działania złożyły się na ten błąd niech @Art odpowie thumbup.png Jeśli ze strony @Art nie będzie nadzwyczajnego tłumaczenia to uwierzę freak.gif , powinien mieć najwięcej danych (nagrywanie ataku i obrony wskazane wink.png ) żeby sytuację ocenić zgodnie z zasadami gry. thumbsup.png Jeśli taka sytuacja miała miejsce wcześniej to błąd gry winien być usunięt…

• A kto powiedział, że w tym starciu było logowanie 3s przed wlotem Napisałem w co nie wierzę: cyt."Nie wierzę w logowanie się na konto w 1-3 przed atakiem i użycie telpka wow.gif" Nie zachowujmy się jak dzieci i nie oceniajmy tego ST, tylko problem błędu w grze i przyczyn jego powstania Pewno dla niektórych wystarczy napisanie zgłoszenia zgodnie z zasadami (błąd w grze), przytulenia po ............ na głowę. Ja oczekuję odpowiedzi od @Art dlaczego tak się dzieje i co w tej sprawie zrobił do tej p…

• A tu się mylisz @ViZZioN , takie sytuacje się zdarzają board.pl.ogame.gameforge.com/i…hemikos-PACZKA-434157-33/. : data-verified= "> Jeśli ze strony @Art nie będzie nadzwyczajnego tłumaczenia to uwierzę , powinien mieć najwięcej danych (nagrywanie ataku i obrony wskazane ) żeby sytuację ocenić zgodnie z zasadami gry. Jeśli taka sytuacja miała miejsce wcześniej to błąd gry winien być usunięty (strona informatyczna gry), albo błąd spowodowany łamaniem zasad (opisany w zasadach). Nie wierzę w logow…

• Błąd gry tak. Jakie działania złożyły się na ten błąd niech @Art odpowie

• "Puchnij", jak na prawdziwego "miszcza" przystało

• No i ładnie wyszło, atakującym graty. Obrońcy za przeszłość Pozdrawiam..

• Graty zmiany nicku, % łady wyszedł. Jak widać tylko gra "nadzwyczajnymi" botami jest opłacalna Pozdrowienia dla "nadzwyczajnego" odkrycia towarzyskiego ogame.

• Witam, szereg zbiegów okoliczności Zejście z urlopu i trafia się Top 1 solo (bez wcześniejszej obserwacji z multikont) W tym samym czasie błąd Safara Przypadek nie sądzę. Graty top1 % piękny, obrońcy SZO (więcej odpoczynku) Pozdrawiam.

• Witam. Starcie "piękne" . Ban piękniejszy . Co jeszcze można zrobić żeby zaistnieć.

• @DUDEUSZ nie będę zabierał głosu i bawił się w GO analizując Twój nowy wywód Ten temat dotyczy sytuacji "Nadzwyczajnej" w której gracz z niższego top odesłał złom do gracza będącego wyżej w statystykach oboje za to dostali bana, który następnie został wycofany po szybkiej interwencji GA. Interwencja GA opiera się na fikcyjnej pożyczce recków ( o którą nie wystąpił gracz odsyłający złom ani gracz przyjmujący) Sam chyba rozumiesz że w tym przypadku nie można mówić o pożyczce recków Ponadto nie mog…

• @DUDEUSZ nie czepiam się słówek tylko piszę o faktach . Fakty w tej sprawie są takie o pożyczkę recków wystąpił gracz będący wyżej w statystykach od gracza do którego chciał odesłać złom, oprócz złomu mógł odesłać co chciał bo takie są zasady Dla tego przypadku istotne jest cyt." Zgłoszenie pożyczki recyklerów w Systemie Support należy dokonać tylko w wypadku, gdy słabszy gracz użycza recyklerów graczowi silniejszemu i następuje transport słabszy -> silniejszy." Jeśli ktoś nie ma takiego obowiąz…

• Kończąc temat podkreślam jeszcze raz @Art miał prawo: cyt." Community Management gry zastrzega sobie w każdej chwili możliwość odstępstwa od niniejszych zasad. Zasady gry mogą być zmienione lub zniesione np. podczas trwania eventu. O zmianach zostaną poinformowane grupy graczy, których te zmiany dotyczą." Ma prawo do podejmowania decyzji o odstępstwach, wielu oczekuje ich uzasadnienia (ja też) Ten zapis nie uprawnia @Art do łamania zasad gry przez niego, jego podwładnych i innych graczy Dlatego …

• @DUDEUSZ Ja wiem a Tobie się wydaje,że wiesz O pożyczkę recków wystąpił gracz będący wyżej w statystykach od gracza dla którego chciał odesłać surowce Twoje doczytanie cyt." Zgłoszenie pożyczki recyklerów w Systemie Support należy dokonać tylko w wypadku, gdy słabszy gracz użycza recyklerów graczowi silniejszemu i następuje transport słabszy -> silniejszy. W takim przypadku, jeżeli gracze nie dokonają zgłoszenia, Operator Gry może potraktować transport jako push i zablokować obydwa konta." Klucz…