Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 164.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zaśmiecasz temat załóż sobie nowy. Ja wiem dlaczego tak było a Ty nie musisz wiedzieć Pisz zgłoszenie Wiesz ze jestem rozrzutny Podpowiem "miesięcznica" to nie 60 dni

• Robię to samo i wiem ile surki z tego jest . Mam tez trochę większe doświadczenie grając eko od Ciebie Wydobycie to jedno a przyrosty to drugie, subtelna różnica Fajnie jest jeśli wydobycie pokrywa surkę na przyrosty, w moim przypadku mam nadwyżki Jako ekonom nie klepię statków na taką skalę w czasie "miesięcznicy" Wracając do tematu zgłoszeń coś doradzisz @.:czubulus:. ?

• Słabsze od mojego i wiem że takich przyrostów z eko nie można mieć Kto sprawdził klonowanie to wiesz

• Mnie zastanawia czy operator mógł polecieć na ekspedycje i odkrył że nie musi odpowiadać na zgłoszenia

• Jeśli napiszę i mam zamknięte zgłoszenie bez odpowiedzi ?

• Witam co ma zrobić gracz widząc coś takiego prnt.sc/r1ldao ? Co powinien zrobić support widząc coś takiego prnt.sc/r1ldao? Zapraszam do dyskusji w tym temacie, w przypadku chęci rozmowy na inny temat proponuję założyć własny temat. Zapraszam. Zapraszam szczególnie operatorów gry do udzielenia informacji jak radzić sobie z problemem klonowania flot

• Łamanie zasad gry i bany

Zagubiony - - DiD Wezn

Witam czas na podsumowanie trudno to zrobić nie odnosząc się do KNR i operatorów. Jest gracz „komisarz bagieta” który pisze o sobie „... jestem cwaniak i dobrze mi z tym” „......To że w nasza nikt nie wierzy wcale nie dziwi i ma to odbicie na pregierzu...mam nadzieję że "zepsuliśmy" OGAME !!! „ Jest to przedstawiciel jednej grupy graczy na których powinien się skupić support. Jest druga grupa graczy stanowiąca większość która określa pierwsza grupę synonimem słowa cwaniak a jest to OSZUST. Rolą …

Zagubiony - - DiD Wezn

Art już zrobił i panuje nad sytuacją, twórcy "bagna" wcześniej mieli tyle do powiedzenia filmy kręcili a teraz zamilkli. Pewno teraz wrócili do stołu negocjacji

Zagubiony - - DiD Wezn

@souris "wymuszenie pushu w starciu" , "ustawienie walki między kontami, w celu uzyskania korzyści przez konto z wyższą liczbą punktów" nie miało zastosowania do waszego starcia czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37% Kto wtedy wam pomagał koleżanka koleżanki ? Czy to wy w sojuszu ustaliliście że ST jest czyste i operator na Vezn nie pochylił się nad sprawą ? Opisz proszę od kuchni jak wyglądał sprawa 3 godzinnych…

Zagubiony - - DiD Wezn

@.:czubulus:. Nie pomogę nie mam znajomych w supporcie i nie mam dostępu do " w logach wszystko jest" więc zostaje tylko słowo przeciw słowu. Sposób w jaki dyscyplinujecie innych (wymierzacie sprawiedliwość) bo jesteście prawi, doskonale pokazuje to : czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37% Wtedy mieliście wsparcie koleżanki z supportu, a teraz życzę dochodzenia swoich praw przed supportem tak jak wszyscy Wtedy zr…

Zagubiony - - DiD Wezn

Odpowiem tak moim życzeniem jest wypowiadanie się w sprawie ST z Wezn, dotyczy to też działanie supportu na innych unii. Zgadzam się że każde sprawę należy traktować indywidualnie, jednak zasady gry są takie same dla wszystkich. Przynajmniej tak powinno być Tutaj oczekuję obrony swoich praw jeśli chcą stron ST, a dokładnie byłych sojuszników. Nie lubię taplać się w błocie tym bardziej "bagnie" które powstało w KNR"

Zagubiony - - DiD Wezn

Nagrywali falę to coś mają, moony mógł zdejmować ktoś inny.

Zagubiony - - DiD Wezn

@.:czubulus:. Pokaż informację kiedy spadł moon koleżanki a o której została zawrócona flota?

Zagubiony - - DiD Wezn

@buleon piszesz do Dexa " Podobno. Założyłeś z góry, że dowody są prawdziwe. Moim zdaniem nie wolno tak robić." Ja przedstawiłem dowód (nie podobno) jak zostały złamane zasady gry przy odsyłce złomu dla gracza Czubulus to są fakty. Mechanizm powiązań graczy KNR z supportem wykazałem i jest dokładnie taki jak Czubuls przedstawił na filmiku. To że sprawę zamknięto, to klasyka działań supportu. Przykro mi, na działanie supportu nie mam wpływu, do KNR nie należę

Zagubiony - - DiD Wezn

@dexPL Kod zasiadania jest legalny jednak to nie jest włam. Bana otrzymuje ten który złamał zasady gry odnośnie zasiadania i konta powiązane. Włamem nie jest też udostępnienie kolegą z sojuszu hasła, jednak jest naruszeniem zasad gry przez strony starcia i wtedy bana dostaje tez obrońca. Piszę o włamie bo w KNR to się zdarza i gracze lubią się na to powoływać. @.:czubulus:. mieliście kod zasiadania do konta obrońcy ?

Zagubiony - - DiD Wezn

@Art Prośba o interpretację: "wymuszenie pushu w starciu" , "ustawienie walki między kontami, w celu uzyskania korzyści przez konto z wyższą liczbą punktów" ? Może ktoś kto ma pojecie o grze wytłumaczy .

Zagubiony - - DiD Wezn

@.:czubulus:. Fajnie że jesteś tylko prośba nie obrażaj innych, jeśli chcesz coś napisać to zrób to w taki sposób żeby nie zostało skasowane. Ostatnim razem przeczytałem i ledwo zdążyłem zrobić screen i było po poście. Też mam żal do operatorów za takie działanie nawet zgłoszenie poszło. Tłumacze dlaczego: w przypadku kiedy obrażałeś innych graczy na forum, zespół miał czas, nie dopatrywał się obrazy, kasował wszystko jak leci (udawał że działa). Na koniec dostałem taką wersję ich działania: „Od…

• @zygunia Jak widzisz coś takiego: Trzech graczy z sojuszu atakuje rakietami moją obronę, to że nie widzę ilości rakiet (to wina aktualizacji) klikam przeciwrakiety przyśpieszam dopałkami. Atakuje 4 gracz (leci około 40min) zaczyna ciąć ogame.. Następnie kolejny i wysyła sobie po jednej dwie rakiety czasem większą paczkę na inna moja planetę. Zastosowałaś manewr odwracania uwagi tak w szczycie misji około 30-60. Efekt odwracania uwagi jest taki że lagi dopadły ogame, będąc na koncie nie mogłem pr…

Zagubiony - - DiD Wezn

@Dobrygracz Nie odbieraj tego wpisu że jestem natarczywy, mając na uwadze to co się wydarzyło należy napisać zgłoszenie. Chcę być rzetelny i stosując się do szablonu supportu ( Dodatkowe informacje (opcjonalnie): ) oczekuję dodatkowych informacji od Ciebie.

Zagubiony - - DiD Wezn

Przepraszam bardzo @angelsin tu problemem nie jest porównanie KNR vs Smerfy i kto się bardziej pushuje. Problem polega na działaniu osób będący w supporcie handlu błędami w grze (jeśli informacje są prawdziwe). Działanie na zlecenie innych graczy. Wiesz coś w tej sprawie?