Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od pit: „czas podany przezemnie byl tylko przykladem chodzilo mi bardziej o ludzi co zapinają urlop i już nigdy sie nie logują. Czepiasz się... tylko zastanawiam sie po co ” Nie czepiam sie tylko zdawalo mi sie, ze to kolejny z tych glupich pomyslow dotyczacych kont na urlopie. Juz byly glosy, zeby ograniczyc urlopy albo placic za nie antymateria i nic nie przeszlo.

• Cytat od pit: „jak dla mnie to jak ktos jest na urlopie dłużej niż 1.5 roku nie powiniem byc przenoszony podobnie idlaki którzy wyłączyli prąd i są bezużyteczni. Oxrazu by sie miejsce zrobiło. ” Dlaczego akurat 1,5 roku? A nie 3 miechy badz pol roku albo 2 tygodnie? Bo akurat Tobie tak pasuje... ?

• Kamil [LEG-XX] vs. Piotrrek [9LG] ~ 971.67% Dnia 26-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 1.116 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 227 Krążownik 4.266 _________________________________________ Obrońca Piotrrek [9LG] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 1.372 Lekki myśliwiec 3.200 Ciężki myśliwiec 37 Okręt wojenny 291 Recykler 2.295 Sonda sz…

• Po mojemu punkt b styknie ale niech @ciap jeszcze wyrazi swoja opinie

• W kazdym z trzech ST podobny sklad zlomowanej floty i i ladne ilosci wyfarmianej sury oczywiscie czysty przypadek i szczesliwy traf

• satelity sloneczne

Truck driver - - Gra

Mi bardziej oplaca sie burzyc sloneczne i stawiac satki. imgur.com/9UJz7YL imgur.com/pidcL1N imgur.com/0RbjL6t imgur.com/seQGKLa imgur.com/tJtUEPz

• satelity sloneczne

Truck driver - - Gra

Cytat od john malkowitz007: „A czy nie lepiej powiazac wydajnosc elektrowni slonecznej i satek z Technologia Energetyczna ??? ” Elektrownia sloneczna daje minimalistyczne ilosci energii w porownaniu do zapotrzebowania. Lepiej ja wyburzyc i zastapic fuzyjna i wieksza iloscia satek dobudowywujac bunkra.

• Cytat od kobuszewski16: „dla mnie to sprzedane i tyle hahaha stark 2 lata nie wreckach nagle cos nie gra ? Konto warte fanny geld flotowo ? A jak wiemy cyferkinsa wazne jezeli sie sprzedales i amstel o tym wie nie zagram nigsy wiecej w ta gre ” Dla mnie to zmeczenie materialu latali po satach wiec teraz karma wraca a starosc nie radosc lata leca i znuzenie gra wychodzi, kazdy kiedys padnie albo zostanie na wiecznym urlopie...

• Cytat od ciap: „Takie coś jest nawet opisane w dziale Nowości. ” Wlasnie, nowosci. Kiedys nie bylo aktywek na moonach i tez trzeba bylo grac

• Cytat od Starrk: „@Truck driver no teraz zle piszesz. Przy niszczeniu moona na planetę idą własne misje oraz Zatrzymaj. Wszystko inne "odbija się" od [::] ” Przemysle to sobie na spokojnie, moze faktycznie cos pokrecilem

• Po zniszczeniu moona wrogi atak lecacy na tego niszczonego moona przechodzi w atak na planete. I nie brnij dalej tylko pomysl raz jeszcze albo i kilka razy czy zle napisalem.

• Cytat od ciap: „Jak zniszczymy moona na którego leci np. atakuj to atak poleci na pustą pozycje po zniszczonym moonie. W podglądzie floty beda kordy [::] i wróci bez wiadomości. ” Chyba mylisz zniszczenie moona z porzuceniem?

• Cytat od Das140: „Można porzucić moon-a, do którego wraca nasza flota? Jeśli tak, to czy agresor wleci w porzucony moon, a nasza flota na planetę? ” Mozesz porzucic moona w trakcie ataku ale to nie skieruje floty agresora na planete. Atak dalej bedzie lecial tyle, ze na porzuconego moona. Tylko zniszczenie moona przenosi wszystkie ruchy flot, tez te wrogie, na planete.

• Znowu @Starrk? Dopiero co gesi pospawales Wiecej nie napisze, poczekam na minusa od Juventusa Cytat od asherl: „@Truck driver masz i ode mnie ” I podziekowal nie bede pisal gratki i szo bo zaraz bedzie, ze sie wciskam

• Cytat od Gregory*: „kurcze nie ogarniam, chcecie mi powiedzieć, że nie widać na falandze floty lecącej z planety na moona na stacjonuj? nie jest tak, że widać, ale dopiero po zawróceniu znika? ” Dokladnie tak. Nie widac przed zawroceniem ani tym bardziej po zawroceniu. Mozliwe jest wyklikanie floty zawroconej przed dolotem na planete docelowa. Po zawroceniu stacji z planety na planete juz na fali nic nie zobaczysz. Z Toba @ciap skoncze dyskusje, tak bedzie dla mnie najbezpieczniej ( po co mi kol…

• Cytat od buleon: „@ackra to oficjalne stanowisko Teamu? ” Btw, co chwila byscie chcieli fuzje i nowe uni? Moze jedno albo drugie?

• @Morfik masz nauczke na przyszlosc, ze lepszy fs niz wiara w bunkier.

• Cytat od LoleXXX: „Czekam na starcie od @...:::markuss:::... ? I coś się doczekać nie mogę ” Raczej sie nie doczekasz pewnie. Podobnie jak tego orania bunkra u hlynura przez wariorrsa.

• Zniknie flota z falangii u Ciebie dopiero po ponownym uzyciu falangii.

• Pamietaj, ze wyzsza predkosc jest rownoznaczna z wiekszym ubytkiem dexu na loty zebys sie nie zagapil zanim puscisz flote na fs.