Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejne małe St, morda znów ucieszona Pozdrowienia dla buddy oraz wariatów z WSNR Obrońcy Dnia 27-02-2018 09:06:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ekolud [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 3.941 Pancernik 4.542 _________________________________________ Obrońca MR TOFFI [A-A] ________________________________________________ Mały transporter 7.496 Lekki myśliwiec 62 Recykler 457 Sonda szpiegowska 71 Gwiazda Śmierci 4 __________________________________…
-
Małe to St, ale morda ucieszona Koleżka zaczął się zbierać, więc trochę złomu mi uciekło. Pozdro dla WSNR oraz ziomków z buddy. Dnia 22-02-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ekolud [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 85.511 Pancernik 3.705 Duży transporter 760 _________________________________________ Obrońca XXXXX ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 457 Lekki myśliwiec 10.555 Ciężki m…
-
Dzień Doberek. Po kilkudziesięciu skanach okolicznych graczy, mym oczom ukazał się potencjalny cel , że sam byłem za cienki w spodniach wpadłem na pomysł co by zagadać do Wuja, na informację zwrotną nie musiałem długo czekać. Wynik poniżej. Dnia 16-02-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Agresor Ekolud ________________________________________________ Kr…
-
Dzień Doberek! Chciałem pochwalić się pierwszym STejkiem na Wezn. Pozdrowienia dla tych co chcą być pozdrowieni! Szczególnie dla Buddy! Pożyczającemu Recki, Serdeczne Dzięki! Jestem ci dłużny przysługę! Przejdźmy do rzeczy : Dnia 26-01-2018 11:34:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ekolud ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.966 Krążownik 975 Okręt wojenny 995 Pancernik 839 _________________________________________ Obrońca zombicz [Wataha] ___________…
-
Prowokator [WSNR] & Astrida [WINTER] & Wujo [WSNR] vs. David [MIDAS] ~ 4439.53%
Eko - - Starcia Wezn
PostŁadnie Panowie! Przetapiać, przetapiać!