Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siema Siema, było i nie ma! Mam wrażenie że obrońca zalogował się przed moim wlotem, ale pary jeszcze z gęby nie puścił... Nie wiem nie znam się, zarobiony jestem. Pozdro dla całego WSNR. a teraz do rzeczy: Dnia 18-07-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 64 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 82 Okręt wojenny 18 _________________________________________ Obrońca Phoss [DZIK] ____________________________…
-
Prowo Oddam [WSNR] vs. vladtepez ~ 718.63% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. japokepsy [STS] ~ 3152.86% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Nato [T_O] ~ 879.48% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Bobofrut [KOP] ~ 6798.32% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. Shark ~ 635.04%
Eko - - Starcia Wezn
PostJa nie wiem jak ty to robisz Prowo, ale to robisz. Po urlopie zawsze wrzucisz coś na ruszt... 3maj się, przetapiaj na co tam chcesz
-
TOP 2 ACS - R32 [WSNR] & sandacz [WSNR] & Kapitan Bomba [WSNR] & Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. DrAlban [G_S] ~ 82675.77%
Eko - - Starcia Wezn
PostGratulacje Panowie!!!!! Miło ogląda się takie %. Oby więcej takich! Pozdrawiam Wszystkich! WSNR!
-
TOP 1 ACS - POŻEGNALNE RW: reSPECT & Gwiazda & encore & Into [BANKSTER] & Ponury_Zniwiarz [BANKSTER] vs. Trunks [WSNR] & R32 [WSNR] & DARK TEMPLAR [WSNR] & sandacz [WSNR] ~ 111331.09%
Eko - - Starcia Wezn
PostSmacznie sobie odsypiam piąteczek i nagle jeb!!!! Obudziłem się, zalogowałem na disca, patrze, a moje ziomki coś komentują... Wszyscy po rozmowie mają pozytywne nastawienie. Kilka zdań o co kaman i już wiem, moon zdjęty, atak na Trondzika + obrona. Serdeczne gratulacje dla Atakujących, bo mieli jajca żeby polecieć, jednakże R32, DT i Sandacz mieli większe cohones żeby polecieć na obronę. Mnie już chwilę nie ma na tym uni, ale mogę GŁOŚNO powiedzieć że z takimi ziomkami jak ci z WSNR warto było s…
-
R32 [WSNR] vs. Mrs ~ 2094.2%
Eko - - Starcia Wezn
PostŁadnie Mordo! Ale zysk! Przetapiaj na co tam chcesz :p
-
Dobry Dzień! Skanowałem ze 20 minut całą okolicę i natrafiłem na Kurosaki, zawsze był online więc i tym razem nie spodziewałem się że będzie inaczej. Okazało się jednak że weszło i to nawet nieźle. Pozdrowienia dla Obrońcy. Życzę Podziękowania dla Sandacza za Turbo Rece! " i owe you " Po tym STejku mam już swoje... Pozdro dla całej Ekipy WSNR!!! Dnia 20-04-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko oddam [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.…
-
Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] & Trunks [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. Into [BANKSTER] ~ 16436.22%
Eko - - Starcia Wezn
PostJebło aż się przebudziłem! Panowie! Obrońcy WSNR!
-
sandacz [WSNR] & Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] & Trunks [WSNR] vs. Into [BANKSTER] ~ 2936.55%
Eko - - Starcia Wezn
PostRozjechałeś go walcem do końca! Przetapiaj na puchy WSNR!