Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozczaruje Cię, Zielu ma normalną pracę i zarabia nawet więcej niż przeciętny Polak. Co do legalności to wierzę mu, że nie pushuje, ale też nie mam co do tego 100% pewności tak samo jak nie ma co do innych graczy. Natomiast wiele osób, które udzielają się na forum udało mu się skasować, same nawet przyznały, że gratulują i, że to ich konta. Żeby nie było, że offtop to gratulacje, Szo obrońcy.
-
A myślałem, że tu Zielu rozwalił kogoś Dopiero jak spojrzałem na dopisek OBRONA, to się przeraziłem. Oczywiście gratulacje, ale to chyba bardziej jego wina(słyszałem, że ponoć robił obiad i nie opóźnił) niż Twój wysiłek, niemniej jednak Szo Zielu. Zwrócę honor jak go wyliczysz i zgładzisz, powodzenia.
-
Pozdrawiam znajomych i sojusz POLSKA FLOTA 1 Mari [flota pl] vs. RavTech ~ 71.6% Dnia 01-11-2018 22:03:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mari [flota pl] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 9.548 Krążownik 629 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca RavTech ________________________________________________ Duży transporter 108 Lekki myśliwiec 110 Okręt wojenny 75 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 66 Satelita…
-
Co ciekawe kiedyś pamiętam były fuzje, w których nie były przenoszone konta idlerów, więc takie trochę naciągane to jest. Zamiast odświeżyć uni i dać więcej miejsca dla nowych i starych graczy, przenosi się konta na, które nikt nie wejdzie. Na uni docelowych i tak idlerów było sporo, więc nie ma mowy o braku celów dla farmera idlerów.
-
WujO_odam [TOR] & ProSkaner [TOR] & Prince [TOR] vs. Stadholder Samba [LSP] - 2663.77% & ProSkaner [TOR] & Prowokator [TOR] vs. RvX_93 [INFERNO] - 1080.92%
Mari - - Starcia Dorado
PostGratuluje starcia TOP 6 ACS, Szo obrońcy. Starcie wpisane w TOP 10 SOLO & ACS Dorado [SOLO: 979.37%, ACS: 1652.79%] Do naSTępnego
-
ProSkaner [TOR] & PanJan [RiO] & FANTASTYCZNY [TOR] vs. Son Goku [BoSS] - 1652.79%
Mari - - Starcia Dorado
PostŁadnie tych statków padło, gratuluje TOP 9 ACS. Szo obrońcy, starcie wpisane w TOP 10 SOLO & ACS Dorado [SOLO: 979.37%, ACS: 1458.22%]