Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratuluje TOP 4 ACS. FS na atakuj tego jeszcze nie widziałem Szo obrońcy do naSTępnego. Starcie wpisane w TOP 10 SOLO & ACS Dorado [SOLO: 2685.67%, ACS: 2685.67%]
Przyznam kompozycja floty mi się bardzo podoba, jak również to starcie. Zawsze myślałem, żeby zrobić lmy, ow, krążki, niszczarki, pance, ale moim zdaniem niszczyciele bez napędu zbytnio opóźniają loty. Wracając do starcia gratulacje udanej akcji, Szo obrońcy i do naSTępnego Pozdrawiam
Pozdrawiam cały sojusz flota pl, znajomych i dostawców. Mari [flota pl] vs. Marmir [CAS] ~ 85.88% Dnia 19-11-2018 23:13:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mari [flota pl] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 3.707 Krążownik 424 Pancernik 600 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Marmir [CAS] ________________________________________________ Mały transporter 26 Duży transporter 355 Krążownik 144 Sate…