Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 441.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gra o Tron
LoleXXX - - Muzyka i Film
PostNo i W KOŃCU koniec Żadnych fajerwerków, żadnych niespodzianek. Ot, takie zwyczajne zakończenie.
-
KOLEJNY SERWER I TO SAMO
LoleXXX - - DiD Europa
PostBBłąd systemu
-
lol wydawać anty na jedno to ok, a inne to już be? Wysmarkaj nosek i ogarnij się
-
Na golasa, tylko już wiem czemu śledziem wali Dopisz jeszcze top1 solo
-
NA początek x10 z badaniami x20 I co pół roku kolejne prędkości, a co! Dla mnie obecnie to taka rutyna: log, zwózka, czasami fs, a czasami nie. Po tygodniu, dwóch czy tam trzech coś odpalić. Gra flotą? No spoko. Na nowym uni pofarmiłem pierwszej nocy, potem zdychałem przez cały dzień i przeszło mi na kolejne 5-6 tygodni co najmniej Pozostaniemy przy tym, co mamy, to tylko narastający marazm, potem urlop i któregoś dnia konto zniknie. No są jeszcze ludzie, ekipa na gg/disco, ale coś zmieniło. Kie…
-
Cytat od ciap: „Już speed x7 jest wygórowaną wartością. ” Chyba dla Ciebie Powyżej pewnego progu zbieranie na astro czy jakąś kopalnię wlecze się niemiłosiernie. Czas pomyśleć o wyższych prędkościach. I nie mówię tu o x8 To nie 2007 r. (dobrze pamiętam?), by ekscytować się speedem x2. Teraz już może być tylko szybciej i szybciej
-
Kto gra?
LoleXXX - - DiD Himalia
PostRejestracja zablokowana, limit graczy osiągnięty
-
Kto gra?
LoleXXX - - DiD Himalia
PostJa do końca miesiąca na pewno. A potem zobaczymy, czy na wsi internety będą
-
Gra o Tron
LoleXXX - - Muzyka i Film
PostJak to mawia mój dziadek: Mądry kręci dla zabawy, głupi patrzy bo ciekawy Arya na białym koniu pędzi zabić królową?