Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Ruda: „Do ekspedycji podeszłam z 270 mln punktów, obecnie mam tyle co podałeś. Przeanalizuj dokładnie statystki a dopiero potem przedstawiaj je innym, bo po prostu kłamiesz Niektórzy na innych uniwersach dorobili się dużo większej floty na ekspedycjach i przy nich wypadam po prostu jak biedak. ” o tuż to, nie ujmując gracji WINTER ale na tle innych uni to bieda aż piszczy
Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 19-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor strzelec [CHAOS_1] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca bubu [9LG] ________________________________________________ Duży transporter 103.000 Statek kolonizacyjny 3 Sonda szpiegowska 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor strzelec [CHAOS_1] _______________________…
dzięki dzięki odbudowa już poszła a tak serio to patrząc na to z pierwszego rzędu petarda widowisko brawo dla wszystkich zainteresowanych nie pamiętam kiedy widziałem taką akcje dzięki @Weber za wszystko no i agresorom drugoplanowym wielkie brawa za mobilizacje
Cytat od Starrk: „Do tego wróciłbym do tematu karania graniem UFS ” ja bym jeszcze dodał wyłapanie tych co jadą na bocie i od razu by się nabrało więcej chęci