Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 333.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zanim zrobią cokolwiek niech na początku zrobią jedną prostą rzecz mianowicie niech pójdzie info o rynku żeby nie używać autoofert osobiście do wczoraj nie miałem pojęcia że jest taki problem dopiero na quantum uświadomił mnie @ale cios antynazista ilu jest takich graczy którzy nie mają pojęcia o czymś takim . Najpierw niech ogarną przepływ informacji i zablokują rynek a potem niech se dochodzą jak chcą
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „jaak sie ktos uprze to cie zrakietuje i i tak w recko spakuje te twoje satki razem z lazikami. surka w bloto... budynek to jednak budynek i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej ” masz racje ale i tak jakąś cześć musisz wydać żeby Cie nie farmili na obronę anty farmingowa każdy wydaje a jak dojdą do tego pełzaki to też bym nie wydawał nie wiadomo ile skoro gość od początku mówi o ciepłych planetach i to bardzo skoro wszystko ma zasilać 3500 satelit
-
Cytat od Apofis: „Cytat od Strzelec84: „rzy ciepłych planetach nikt nie napiszę nic konkretnego bo to wiadomo że satelity mają przewagę ” Ale mając załóżmy 1667 peł. 2 000 mt plus ok 3500 satelit to jest akcja na złom. Czasem ktoś poleci. ” a no poleci jak obrona będzie słaba a wystarczy trochę wyżej jak obrona farmingowa i masz po problemie
-
@Apofis przy ciepłych planetach nikt nie napiszę nic konkretnego bo to wiadomo że satelity mają przewagę Cytat od Elkanen: „Dlaczego tego nikt nie potrafi zrozumiec i przyjac do wiadomosci, ze jak trafisz ciepla planete na 15 ” hmmmmm @ciap nie chce mi się szukać możesz podać tabele planet z polami i temperaturą bo zastanawia mnie jaka może być ciepła planeta na 15 pozycji na swoich kontach nie zauważyłem żeby jakaś była Ciepła
-
o rany dalej temat o fuzyjnej @KissOfTheDragoon fajnie się Ciebie czyta bo masz pojęcie mam tylko jedno pytanie po co wdajesz się takie rozmowy było to tyle razy wałkowane że nie mogę wyjść z podziwu że dalej to wałkujesz odpuść napisz żeby budowali te satelity na zimnych pozycjach niech klepią ile się da aż w końcu trafi się gracz co po to przyleci bo będzie mu krycha potrzebna (proszę pamiętać że mowa tu o zimnych planetach żeby zaraz nie trafił się jakiś pro elo gracz z swoją teorią bo ma pla…
-
@MTFAN pozwolisz mu siedzieć pod biurkiem hahahah a to kupiłeś nowe sory maniek ale spam się wdziera w temat
-
Maniek Ty przekręcie masz zacięcie szkoda że ubiłeś mi sojusznika no ale cóż taka gra Makowi szybkiej odbudowy i rozwagi przy puszczaniu drobiu a Tobie mordo przestane sprzedawać dex bo sojuszników mi gnębisz a tak poważnie przetapiaj i rośnij w siłę