Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 399.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jakby co na Taurusie już jest, myślałem że to będzie mega zmiana. Magazyny postawiłem na 20 poziomy bo pewnie surka będzie napierdalać, mówię sobie pewnie nanity będą za wolne. To Azjatów sprowadze na planety, żeby podbić wydobycie. A tutaj okazuje się że energii za mało, z całego osiedla z fotowoltaiki będę musiał podieprzyć energię. Brawo do pomysłodawców. Stawiam im wycieczkę do Oświęcimia.
-
@wuj to jest kulturalne starcie. A z @Marsic już zakończyliśmy dyskusję. Przynajmniej ja. @Maniak87 wiem o tym. Ale ja nikomu nic palcem nie wytykam
-
to ty wpadłeś tutaj wciskać rzeczy które nie mają miejsca. Czyli jednym tchem mnie i Gareta wymieniłeś jako tych którzy zbudowali floty z ekspedycji w ogóle pomijając głównego szejka ekspedycyjnego Della. Twój przekaz był bardzo wyraźny ponieważ Boober od razu zwrócił uwagę na to co piszesz. Ja od razu podsumowałem to w jaki sposób doszedłem do tego stanu floty tylko w sposób uszczypliwy, być może niepotrzebnie.
-
Chciałbym na wstępie przeprosić Marsica i Latte za mój styl gry w ogame. Faktycznie bycie zbieraczem do maja tego roku i nastepnie zostanie odkrywcą jest po prostu nie fair. Kupowanie od słabszych graczy rozpruwaczy po max cenie jest hańbą. Handel z sojusznikami po przeliczniku 2.85-3 :1.85-2 : 1 jest już [ciach] totalnym. Przepraszam, poprawię się jeśli będę grać w tą grę. Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
Cytat od grzymek: „ale pod Wiedniem pewnie nie padło ” Zatem zaczne od tego, że bitwa rozegrała się pod Wiedniem ponieważ stałem na stacji OMV Hochleithen. Taki zbieg okoliczności na który nie zwróciłem uwagi. Nie będę odbierać zasług Dellowi za tą akcje. Skany, obserwacja były regularne wiedziałem że już niedługo będzie boom. Nie miałem pomysłu na grę. I chyba straciłem chęci do gry jakieś dwa miesiące temu. Przepraszam sojusz IRA za to że w tak banalny sposób dałem się zezlomowac. Może to tchn…
-
Cytat od Bunny: „internetowa gierka a emocji conajmniej jak na rodeo ludzie zluzujcie poślady bo i tak niemiaszki będą ruchac na kase. Update klas byl do przewidzenia predzej czy później. Teraz fuzja idzie, wiele osób przesiądzie się na generałów i hajs bedzie lecial dalej. Fuzja się skonczy, duzo osob na generala pojdzie to stwierdza, że jednak za mocno znerfili odkrywcę i wrócą do tego co było. A Wy dalej myślcie, ze postami na bardziej cos zyskacie xD ” no cos w tym stylu chciałem napisać ale…
-
Niemcy sprowadzli mnie na ziemię. Kasa, kasa tylko kasa. Za jakiś czas znowu coś zmienią tak żebyśmy klasy zmieniali. Typowe podejście psychologiczno-marketingowe Nie mam pretensji do teamu polskiego bo oni są tylko przekazywaczami. Dobrze, że wczoraj podczas promocji nie kupiłem anty a tak mnie kusilo
-
ktoś za taką sytuację powinien dostać ścierą w pysk
-
Takie tam kamikaze Złom w całości zebrany, nikt nie podpierniczyl Dnia 01-09-2020 11:05:03 następujące floty spotkały się w walce: Po bitwie... Agresor Obcy ________________________________________________ Zniszczony! _________________________________________ Obrońca Sobieski [IRA] ________________________________________________ Pancernik 247.728 ( -2.272 ) Pathfinder 1 ( -0 ) _________________________________________ Agresor Obcy ________________________________________________ Ciężki myśliwie…
-
Za dex
Postpo minimalu chcę sprzedać