Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 399.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od bobro: „ I fajni są tylko Twoi klakierzy, a już klakierzy innych nie. ” oooo czyli jestem klakierem Dzikiego? Co można nazwać nawet przydupasem. Powiem Ci Booberku że mi teraz zaimponowałeś Żeby było jasne, zdanie na temat poszczególnych graczy miałem wyrobione zaraz po fuzji. Widziałem transporty surowców z kont C2D na idlaki po czym "jacyś" gracze latali po te surowce. Więc Mateusz nie przyczynił się do tego że myślę podobnie jak on na temat poszczególnych graczy, zastanawiam się co r…
-
Cytat od Matek85: „Śmierdzi mi to ST a myślałem, że tylko Kawa się w to bawi ... ” Cytat od Last Samurai: „Konto happy wysyla 340gs na matt gz , ktore niszzcy mu moona, latte wysyla 340gs na niszcz, maric wyyla 340gs na niszcz dell wysyla 340gs na niszzc# po czym dell zlomuje happy niby suche fakty,ale jednak fakty nie ma czego gratulowac , push jak nic widzisz latte,wole wyslac 50 atakow niz sie sfrajerzyc i byc nim ,myslicie,ze ludzie sa glupi jak Wy aplikaje ddo liczenia i obserwacji aktywek …
-
wstawiam za Mateusza Szczególne pozdrowienia dla Eweliny i Matta Pozdro dla sojuszników obrońcy życzę odbudowy bo jak najbardziej mu się należy Od Sobieskiego youtube.com/watch?v=XWcqFbMUAb4 Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Angelo Di Livio [IRA] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.114 Wyrzut…
-
wstawiam za Mateusza Pozdrowienia dla Eweliny i Matta oraz całego sojuszu IRA Obrońcy SzO Mateusz lubi same klasyki youtube.com/watch?v=nt3Ggo1CE3g Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelo Di Livio [IRA] ________________________________________________ Pancernik 75.000 _________________________________________ Obrońca lesiocb [H-H] ________________________________________________ Mały transporter 1.376 Duży transporter 7.271 Lekki myśliwiec 3.243 Ciężki myś…
-
Wstawiam za zbanowanego przez środowisko obce naszym poglądom Chciałbym pozdrowić Ewelinę, Matta i cały sojusz IRA Nuta od serca youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c Dnia 22-01-2021 06:40:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelo Di Livio [IRA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.634.591 Pancernik 25.000 Mały transporter 65.000 _________________________________________ Obrońca zbynio [TTG] ________________________________________________ Mały transporte…
-
Spawacz SzO. chwila moment i będziesz odbudowany.
-
Strzelam, Somalia .
-
No nie powiem, przez wolny czas który ostatnio posiadałem wykorzystałem na układanie paneli w mieszkaniu, malowaniu pomieszczeń, jedzeniu sernika i wysyłania 8 razy dziennie ekspedycji po 12 slotów i co? No właśnie nic, żadnych przedmiotów, żadnych. Może te przedmioty ukrywały się pod opóźnieniami w powrotach i nawet nie wiem ale dołączyły do sklepu
-
Cytat od ackra: „Miał ktoś takie zadanie? Niszczycielska furia Zniszcz jednostki (50) w walce przeciwko graczowi Postęp: 0/50 Czy wystarczy czegokolwiek 50 sztuk zniszczyć czy jakiś błąd i nie pokazało konkretnych jednostek do zniszczenia a są konkretne? ” W sojuszu przy tym zadaniu rozbijamy o sobie 50 Sond Szpiegowskich i wszystko zalicza
-
85