Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 399.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dyskusje na temat
Sobieski - - DiD Taurus
PostCiężko się nie zgodzić z Angelo, ogame miało skupiać i skupiało flociarzy. Gra polegała na produkcji floty i niszczeniu przeciwnika. Ale to są stare dzieje... Ja się nastawiłem na eko ponieważ były zbyt duże przeskoki w statach flociarzy i nie miałbym szans aby w ogóle się rozwinąć. Przykłady takich graczy są w dziale ST. Wydaję mi się, że nasze uni jest takie jakie jest i musisz się dostosować do warunków panujących na Taurusie. Może macie rację, zmiany są potrzebne ale co one zmienią??? Będzie…
-
Lobby nie działa!
Sobieski - - Błędy w grze
PostPo takiej ignorancji ze strony gameforge może to jest odpowiedni moment na zakończenie przygody z tą grą? Nawarstwianie się graczy którzy oszukują, ignorancja operatorów gry i brak info na temat tak dużej zmiany w logowaniu do gry... ehhh
-
Dyskusje na temat
Sobieski - - DiD Taurus
PostWidzę, że wszyscy wspaniale się dogadują i wymieniają swoje pomysły aby nasze wspaniałe uni się rozwijało Obawiam się, że nic nowego nie wymyslicie. Jeśli będą słabe wpływy pieniędzy do kasy to wtedy coś zmienią póki co proponuję wspólnego grilla.
-
youtu.be/w15oWDh02K4
-
Czysty zysk. Gąski w akcji, bez strat. ST wstawione więc można odznaczyć Gratulacje . Dla obrońcy SzO. Oby się nie zniechęcił.
-
@DELL chyba ma rację. Dajcie spokój z tymi wywodami. Piękne starcie tytanów na jakie czekało uni Taurus. A wy przeciagacie linę kto ma rację a kto nie. Kto jest cham i prostak a kto pełny honoru facet. Ehhh... Czekam na kolejne wasze starcia bo to dodaje uroku naszej nudnej jak pi.. uni
-
Starcie na które wszyscy czekali. Szkoda że agresorzy dali się zaskoczyć dla was SzO chodź Gremlinek popołudniu będzie odbudowany Dla obrońców Graty za podstawkę i przechytrzenie przeciwników. Pewnie nikczemny plan był planowany dużo wcześniej patrząc na ogromny udział GŚ
-
Dyskusje na temat
Sobieski - - DiD Taurus
PostUsłyszane w filmie pt. Moneyball "Dostosuj się lub giń". Może coś zmienią w kierunku flociarzy ale głosu jednego mogą czasem nie usłyszeć.
-
Dyskusje na temat
Sobieski - - DiD Taurus
PostPo fuzji myślałem że gra się ożywi i dzien w dzień będzie adrenalina a tutaj cisza jak na Saharze tylko nie kiedy Gremlinek pojawia się szpiegujac z reklamą "KUPIE DEX" no wiem o co Ci chodzi dziki ale za późno na takie mowy o dobre 16 lat gdy wprowadzili antymaterie bo tak naprawdę od tego momentu nie chodziło już o zdrową rywalizację tylko stan konta. Nie poruszam już tematu oszustów bo to szkoda czasu
-
Lukos - Pożegnanie
Sobieski - - DiD Taurus
PostPowodzenia w realnym życiu. Szkoda, że odchodzisz kulturalny sąsiad z Ciebie był. Nie próbowałeś mnie dorwać... chyba . 3maj się i wszystkiego dobrego po tamtej stronie