Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 399.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kupię DEUTER
Postoferta się zmieniła gracze: poniżej TOP 300 PRZELICZNIK 3:2:1 Powyżej TOP 300 PRZELICZNIK 2.8 : 1.9 : 1 Chętnych zapraszam do współpracy.
-
Poszukiwacze Przygod
Sobieski - - DiD Taurus
PostW praktyce nie ma już NC rozpadli się a ich gracze przeszli do sojuszu który się z nimi rozprawił, ciekawa sytuacja się zrobiła. Chyba nikt się tego nie spodziewał oprócz zainteresowanych. Teraz rozgrywka będzie między CE a Feniksy. Pytanie czy w tej sytuacji CE poradzi sobie z Feniksami. Sądzę, że rok po UF można powiedzieć że zakończył się rozdział i rozpocząć można następny...
-
Poszukiwacze Przygod
Sobieski - - DiD Taurus
PostCytat od Angelo Di Livio: „Ja jeszcze pamietam Twoje zlomy od Augusta itd. nie wiem czy czasem i ja Ciebie nie trafilem ” Nie trafiłeś mnie nigdy bo nawet mnie nie szpiegowałeś a Augustowi się udało ponieważ był to zbieg wydarzeń Co do reszty to dzięki za słowa motywujące ale jeśli chodzi o czas to mam go dosyć sporo ale po prostu sytuacje na naszym uni powodują to, że mi się nie chce grać. Może jak gameforge wprowadzi coś ciekawego to zostanę Jeśli chodzi o Ciebie, to w sumie nie wypowiedziałem…
-
Poszukiwacze Przygod
Sobieski - - DiD Taurus
PostJa też się dopiszę. Chyba jakiś ogejmowy dół mnie dopadł. Chciałem osiągnąć TOP 50 a doszedłem prawie do TOP 20. Albo za dużo grałem i dlatego jestem tam gdzie jestem albo inni grali zs mało Tak czy siak mam na wyciągnięcie ręki byłego TOP 1 Taurusa czyli M A P 10. No i co dalej? Eko mnie nie bawi już. Wbić urlop czy stać się farmą? Wiem co by niektórzy chcieli
-
Kupię DEUTER
PostDo 100kk przelicznik 2,8 : 1,8 : 1 Powyżej 100kk 2,7 : 1,7 : 1
-
Było takie walnięcie, że aż w Bolonii przeszła fala uderzeniowa Widać panowie, że macie to coś w sobie że wam się chce takie rzeczy robić. Pewnie mnóstwo emocji wam towarzyszyło. Gratulacje dla was za TOP 1 i za całą akcję Dla Lamki BSzO i niski ukłon za postawę. Godny przeciwnik dla 5 muszkieterów . Niektórzy powinni brać z niego przykład. Moderator Neferet:Pseudocenzura
-
[url]https://www.youtube.com/w…oPU_4&start_radio=1[/url]