Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 151.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No mega PZ z Markus a wyszło pewnie żalu nie ma bo te cyferki każdego kiedyś zniechęca. Ale jak by co to Markus SZO
-
Szkoda Starku z twoim eko odbudujesz raz, dwa % kosmiczny
-
Noo ładnie to wyszło, zysk zacny i jest co przetapiac także graty panowie
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
PostUuu Starku to ci sporo gąsek uciekło z zagrody więc szybkie SZO. Z twoim eko to raz dwa pójdzie
-
Uuu a taki amerykański był Cytat od Truck Driver : „Brawo. Latanie po alkoholu i po nocy za kolkiem jak widac nie sluzy smile.png ale jeszcze mam czym latac biggrin.png ” Jasne takie tłumaczenie to do reala do rodzinki a nie nam na forum kity puszczasz zlamiles na Maxa nie pierwszy raz zresztą. Szkoda że nie masz grubszej floty bo byś pewnie już w reckach siedział Graty Brzoza wlotu w bunkrownika i oby więcej takich akcji na cieniasach
-
Dyskusje Libry!
PostZe mnie nie ma zysku? Mam 20kk pkt. Z flot a nie z bunkrów. Za krótki jesteś aby mnie trafić tak jak ci pisałem kiedyś jesteś płotką na tym uni. A szczekasz na top1. To mój ostatni post w tym temacie. Z cienias ami nie będęde...
-
Dyskusje Libry!
PostCytat od Truck Driver : „Nie wybralem nikogo, odpowiadam zlosliwoscia na zlosliwosc. A padlo na Ciebie bo w porownaniu do mnie to Ty jestes wiekszym bunkrownikiem. Ja przy Tobie to mikrus smile.png Moglbym pojechac po tych slabiutkich bunkierkach Juventusa na satki po zlosci ale za male ma te bunkierki bym sie znizal do lotu na satki smile.png ” Chyba już zapomniałeś jak rakietowales mi obronę i leciałes dla 500k surowca i to o 2 w nocy. Twoje bunkry rosną w oczach bo tylko na to cie stać. I nie…