Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nominuję: @BonDziorno aka @DefektMotyla za mega pozytywne podejście do gry, siłę i moc!! @ZDOBYWCA1 Mega Zioom, pro player po całości!! @SowiaK zapoznanie Szwecji!! No i sojek Time z Dorado, udźwigniemy wszystko moje Pany! //Edit Jeszcze @Limonoleum Uwielbiam Typa choć już tutaj nie gra!
Cytat od olszyn4: „Cytat od andy501: „Torino, Olszynek, gratulacje wlotu. Musiałem nieco ostygnąć bo ciśnienie mi poszło po całej akcji. Pogratulowałem w czacie robię to i tutaj. Przepraszam Sojek Time za szramę na nieskalanym wizerunku flotowców! Poprawię się! Działam dalej i się nie poddaję bo mam nadzieję że po Unifusion może się spotkamy jednym Sojku zwanym Dorado Ja, sobie życzę ” Andi ,o jakim UF piszecie ciągle z Motylem bo ja nic nie wiem ” A bo tajne są rozmowy i trzeba mieć kontakty że…
Olszy, a i Ty coś upolowałeś, owocna noc la BOSS Jerzy jest widzę większym kozakiem niż ja (oczywiście w odbudowie ) Ale spoko Chłopie, masz zdrowe podejście, nie łamiesz się tylko grasz dalej!
Torino, Olszynek, gratulacje wlotu. Musiałem nieco ostygnąć bo ciśnienie mi poszło po całej akcji. Pogratulowałem w czacie robię to i tutaj. Przepraszam Sojek Time za szramę na nieskalanym wizerunku flotowców! Poprawię się! Działam dalej i się nie poddaję bo mam nadzieję że po Unifusion może się spotkamy jednym Sojku zwanym Dorado Ja, sobie życzę
Dziękuję za dedykację! Szacunek być w Takim wspaniałym Sojku Time!! Ale to pierdyknęło na uni, aż w domu było słychać! Ogromne Yeahhh rozbrzmiało! Tak dalej!! SZO Obrońcy PS Dlaczemu On całuje moją dziewczynę w teledysku??
Cytat od ProSkaner.: „Cytat od andy501: „Coś więcej powiecie na temat akcji?? ” nic specjalnego, nieodebrany fs więc trzeba było się nim zaopiekować ” to można powiedzieć że to nagroda za bycie czujnym Brawo!!