Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Brawo NK! Piękny wlocik i zysk Tak trzymaj!!
Brawo NK!! Jak ja lubię takie starcia z minimalnym nakładem flotki! Brawo jeszcze raz! No i dziękuję za pozdrówki! SZO Obrońcy
Siemanko! Jako członek UNI dziękuję za pozdrówki! Bardzo to miłe Bardzo soczysty wjazd pozostaje mi powinszować i przekazać wyrazy ogromnego zazdro za taką piękną akcję!! SZO Seti
Brawo Brawo!! Nie zwalniasz tempa!! Rewelacja i tak trzymaj Obrońcy
W sumie jeszcze trzy ST i będzie pięćdziesiątak! Brawo SZO Obrońcy!
Taki procent powala! Ładne ST SZO Obrońcy!
Łakome Owieczki znowu w locie! Brawo @olszyn4 SZO Obrońcy!
@loox już myślałem że jesteś Nielotem Szo Obrońcy!
Brawo @BonDziorno Sojuszniku!! no i 278 życzeń to jest to!! dla Obrońcy
Motylku, dobrze mówisz, oby fuzja była dla nas pomyślna! Wszystkiego dobrego na urlopie, mam nadzieję że jeszcze wrócisz! Best Andy
Uwielbiam takie starcia, stosunkowo nie duży nakład a zysk jest Brawo! Szo Obrońcy!
@Nocny kochanek przy takim nakładzie floty zysk rzeczywiście zacny! Obrońcy
Graty @Nocny kochanek Oby tak Dalej!! dla Obrońcy!
Trzy STejki w krótkim czasie, brawo! SZO Obrońcy!
Wlocik jest, zysk jest, 4 życzenia są! Obrońcy!
@Kurt Brawo i ku chwale Time!!
pięć cyfr w wyniku robi wrażenie, gratulacje!!! SZO Obrońcy!
Łoł, @olszyn4 gdzieTy Dex kupujesz że stać Cię na lot Owcami! Brawo! Szo Obrońcy!
Spoko wlot, Gratzz @olszyn4 SZO Obrońcy
@CBA CzapeL Pamiętam Ciebie od początku UNI, fajnie że dalej grasz i nie poddawaj się! @BonDziorno Graty wlotu, i pięknego hat tricka!