Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
O żesz Panie. Coś ostatnio nie było mnie na forum a tu takie cuda! Jak @BonDziorno wspomniał, skromne 17k% A gdziesz ty nastukał tyle flooty!! Brawo!! SZO tradycyjnie dla Obrońcy!
Jak już kiedyś Motylek wspomniał, zbliża się unifusion, Co zrobimy z naszym Uni? Może jakiś pakt? Jak myślicie? Napiszcie coś proszę, jakie macie pomysły?
Cytat od olszyn4: „Cytat od andy501: „Ogame się nie kończy puki uczciwym chce się grać mimo niepowodzeń. Wierzmy w naszą uczciwość, Sojusze w jakich jesteśmy. Bo Unifusion już tuż tuż... ” Andi co Ty piszesz ,jakie tuż tuż ? ” No jak to, nic nie wiesz? Pytania do @BonDziorno w tym temacie Jak myślisz, dlaczego jeszcze konta nie skasował
Ja Proszę nie obrażać mojego Przyjaiela Motylka, ma więcej skilla i umiejętności niż całe Uni. Szacunek @BonDziorno Jesteś mistrzem i się szybko podniesiesz!! Wpadki też się zdarzają!! Co nas nie zabije to wzmocni! Baczność, przemyśl, patrz spocznij!! Działaj!