Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Kolejna z moich lubianych akcji małym sumptem zysk! SZO dla obrońcy za dobrą postawę!
Wszystko zbierasz z Uni, na co będzie latać jak flotę postawię?? Ja się pytam??? Pozdro!
No fajnie, fajnie Zysk jest i tak trzymać
ALe że co ? Że jak? Wyliczone? Bo nie wierzę że sobie stało na moonie
Osobiście lubię takie akcje, nie duży nakład a zysk przedni Tak trzymaj Kolego!
No Limon, teraz musisz dobić o 50 k Pancków! Gratulacje akcji
Zawału dostaję jak widzę 100 k Pancków i miliony lm Graty akcji!
Ładna akcja Limon! Miło że tutajgościsz po właściwej stronie
Oj DMX, ale szkoda! Taki Sojusznik odpada!! Swoją drogą ładnie miałeś naklepane statków! Liczę że kiedyś wrócisz! New User, graty akcji!
Powalają mnie te ilości dziesiątek i setek tysięcy floty! Brawo! Ładna akcja!
Brawo akcji, szkoda że na SOjuszniku! Bardzo chciał bym, abyś odpuścił sobie loty na Dziadków z 30 plus Zły, dajesz do przodu, pakiecik podeślę
Brawo dla mojego pogromcy. Jak zwyklempost z klasą instarcie z klasą. Tak trzymaj Limon!
O kurka! Taka ilość Kr na starcie powala!! Tak trzymć! Stara Ekipa NooB z Galatea daje radę Respect!
Teraz docztałem miłe słowa omnie Dziękuję, miło to słyszeć. Pokazałeś klasę Limon
gratulacje wlotu. Jaknsie nie uważa to tak jest. Przegapiłem! Przetapiaj!
Szo obrońcy! Zbawca, znowu widzę poszalałeś, kilka tygdni off i co się dzieje!! Brawo!!
O kurka, kolejna akcja, zle że nie widziałem!! Brawoooo!! Gratzz
Pancków pięknie nastukałeś Zbawca!! Przetapiaj i powiększaj stadko!!
No i potwierdzasz swoją formę Lechu!! Gratzz
Lechu, przycziniłeś się do pięknej akcji i tak trzymaj!! Pozdrawiam!!