Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Migotka
Mihusz - - Archiwum CT
PostJak to jest być super? Jak to jest zaczepiać Zaqesa? Jaka byłaby Twoja ulubiona tortura?
-
Witam To mój pierwszy raz w tym zacnym dziale na Xanthusie Zastanawiałem się, czy coś więcej napisać, jak do tego doszło, ale.... nie Powiem tylko tyle, że lubię się delikatnie mścić za wloty w satki z niewielkim zyskiem . Dodam, że agresor po starciu pogratulował, i po miłej rozmowie rozeszliśmy się w swoje strony. Prawdopodobnie jest to również moje ostatnie ST na tym uniwersum, więc lista będzie długa ------------------------------------------------------------------ @ciap Chciałbym z tego pi…
-
Cytat od Chris Matters: „gixCVgK.png ” Ale co ma do tego syn marnotrawny? Odnośnie UF, Sam jestem, z moim zdaniem, położonego w tragicznej sytuacji Merkura. W top 200 będziemy mieli 13 graczy, w tym 10 aktywnych patrząc na moje ukochane uni. Nekkarze! Naprawdę, to ja będę bał się Was, a nie Wy mnie, a moja flota top7 pomizia Was po piętach i załaskocze(będzie top 65). Ale policzyłem sobie trochę. I wiecie co mi wyszło? Mimo, że decyzja była podejmowana beze mnie, inna byłaby po prostu dla innych…
-
Uni Fusion
Mihusz - - DiD Xanthus
PostCytat od Scofield u9: „Jakie są Wasze oczekiwania? Damy radę jako uni czy raczej będziemy ''chłopcami do bicia''? ” Ja tam mogę być do bicia polećcie mnie tam na przyszłość A tak na dobrą sprawę, patrząc na naszych top 1 i 2, przyjezdni wcale nie poszarżują
-
Witam Cieszmy się ST na Merkur, tak szybko się kończą. Tym razem specjalne dedykacje dla @Migotka Pozdrawiam @Neferet @ciap @Kruszyna ( wiedzcie, że żyję ) oraz WP Dnia 27-09-2018 17:16:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.520.000 Ciężki myśliwiec 1.856 Krążownik 209.120 Okręt wojenny 62.746 Bombowiec 125 Niszczyciel 1.728 Pancernik 71.000 Recykler 112 Duży transporter 1 Mały transporter 50.000 _____…
-
Witam Lot po dok Dedykacje dla @Adanio @ciap, bo lubi patrzeć na moje lm, oraz W_P Dnia 21-09-2018 13:37:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.402.224 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca friderik [DOM] ________________________________________________ Mały transporter 1.800 Duży transporter 11.970 Lekki myśliwiec 1.909 Ciężki myśliwiec 1.128 Krążownik 14 Okręt wojenny 6 So…
-
Witam To starcie dedykuję tylko naszemu jedynemu @Lizak EJK ponieważ bez niego, by go nie było. Dziękuję Pozdrawiam całe uni Merkur Dnia 18-09-2018 00:32:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 400 _________________________________________ Obrońca friderik [DOM] _________________…
-
Witam Taki mały wlot po wczoraj Pozdrawiam @Migotka @ciap @Neferet @kruszynka i całe W_P Dnia 18-09-2018 11:45:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Lekki myśliwiec 1.304.965 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca friderik [DOM] ________________________________________________ Mały transporter 2.675 Duży transporter 1.352 Lekki myśliwiec 25 Ciężki myśliwiec 361 Recykle…
-
Zolwik128 [W_P] & Lzk [W_P] vs. VaaNe [PZT] ~ 116683.16% TOP1 ACS MERKUR
Mihusz - - Starcia Merkur
PostZ tym wpisem czekałem na rozwój wydarzeń pod ST. Myślę, że obrońca już wie, jak zostanie rozwiązana sytuacja, i w sumie chętnie bym się dowiedział Jakikolwiek będzie wynik, to W_P będzie 6kkk do przodu, i zachowa jeszcze trochę top1 ACS, zwłaszcza, że konto Alla znikło z PZT To jedno z tych ST, w których życzenie SzO jest jak kop we własne plecy. Trudno. Obrońcy Szo! A Tobie Żółwiku szczególne gratulacja za największy kawał roboty
-
Witam Już raz to wrzuciłem, ale coś się popsuło... od nowa: Od kilku dni szukałem, jak to się pokazać w nowych barwach, aż tu nadarzyła się okazja Szczególne Pozdrowienia dla @ciap @kruszynka @Migotka @Neferet i całego Teamu OGame.pl. Dodatkowo dla najlepszego sojuszu uniwersum Merkur, czyli W_P! Dnia 17-09-2018 00:40:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Recykler 1 Pancernik 65.325 Okręt wojenny 58.431 _______________…