Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje agresorowi na Merkur był nie do trafienia, tutaj cóż.... Większa konkurencja, a i u nas trochę spędził, to się chłopak rozleniwił Myśliwy, zawsze twardo cisnąłeś, odbudujesz i wio
Wachu, chyba nikt się nie spodziewał Ciebie po nie tej stronie szkoda, ale dobrze, że w ataku, bo to prawie nie wstyd, wiem coś o tym Odbudowy, a obrońcy gratulacje!
Dziękuję za dedki! Gratulacje fajnego starcia, i top1 ACS w Waszych rękach widzę, że przebudzenia czas nadszedł, bardzo dobrze, że obrońca trafił właśnie w te ręce Uni68 się coraz bardziej rozkręca, robimy zakłady?
@up Planety rozmieszcza się w wrogich układach często strategicznie, i nie ma to nic wspólnego z dobrymi zamiarami A jak wiemy, OGame to gra strategiczna. Alienos doskonale wiedział, że ma duże floty w układzie. Duże floty nowych, nieznajomych graczy. Nie znam kogoś, kto by tego nie wykorzystał.
Witam Chciałem napisać, że to ostatnie, ale to nie ostatnie, chyba, że nie będzie wstawione Pozdrawiam wszystkich miłych ludzi! Do zobaczenia! Dnia 22-10-2018 15:43:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [B_N] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Lekki myśliwiec 1.988.553 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Michlex [UAC] ________________________________________________ Mały transporter 44 Duży transporter 869…
Wrzucacie Wy, wrzucam i ja. Pozdrowienia dla naszej sojuszniczki @ciap Dnia 14-10-2018 04:16:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [B_N] ________________________________________________ Okręt wojenny 62.404 Pancernik 70.904 _________________________________________ Obrońca moturzysta1982 [UAC] ________________________________________________ Mały transporter 81 Duży transporter 696 Lekki myśliwiec 17.298 Ciężki myśliwiec 232 Krążownik 1.884 Okręt wojenny 143 Sonda szpiegow…
ciap od dawna daje mi przelicznik taki, jaki chcę. Ba! nawet raz mi wcisnęła więcej, bo biedny ze mnie bombelek. Polecam kartę stałego klienta u tego Allegrowicza!
Jak już pisałem. Jak to jest, że ja mam sąsiada 10 us dalej, skanuję, szukam. A jak coś wyskanuję, to albo ucieka, albo akurat nie mogę lecieć Gratulacje!