Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Art1: „przeciez to tylko jakies niby 20-25% ma przyspieszyc a nie kilka razy ” W najmniej korzystnej wersji GŚ przez 1 układ lecą obecnie 6h i 25min. 80% czasu lotu to 5h i 8 minut, 75% czasu lotu to 4h i 49 minut. Tylko 20-25%? Bo ile przy obecnym czasie lotu idzie się spokojnie wyspać to nawet przy 80% już nie. Cytat od Art1: „juz jest ubita prawie nie ma komu dexa upchnac ” Można ubić bardziej. Dziwne bo na każdym serwerze jest ktoś kto masowo skupuje a handlarz tylko spowoduje więks…
-
Cytat od Elkanen: „@ciap moim zdaniem potrzeba wlasnie zmian, zeby walka z bunkrami byla latwiejsza bez koniecznosci dobierania flot w ACS. ” Na początku chciałam Ci pokazać statystyki przyrostów ale jednak darowałam sobie gdy zobaczyłam inne staty. Mówisz tępić bunkry? Statystyki z ostatnich 30 dni dla top40 ile grały konkretne osoby na top np. top1 eko grał 17 dni w ciągu ostatnich 30 * top * eko * obrona * flota * 1 * 17 * 30 * 0 * 2 * 0 * 30 * 1 * 3 * 27 * 30 * 2 * 4 * 30 * 30 * 0 * 5 * 30 *…
-
Cytat od Elkanen: „bedzie zdrowa rywalizacja, ganianie za gornikami, palenie moonow ” Co w tym jest takiego że ma być zdrowa rywalizacja? Każdy gra jak chce i nawet jeżeli jeszcze bardziej zmniejszą siłę obrony to nie zmusi to ludzi do tego że zaczną robić FS. Prędzej oddają konta. Cytat od Elkanen: „Ktos robi wielki bunkier po to by kisic za nim surowce i prawdopodobnie nie robic fs-ow. A pozniej tnie cwaniaka, ze jest nie do ruszenia i placz kiedy ktos mu w bunkier wleci. ” Nie wiem czy ktoś o…
-
Cytat od stresS: „Przyznaję bez bicia, że nie przeczytałem każdej ze stron tej dyskusji, ale mam pytania. Kiedy mniej więcej mają zostać wprowadzone zmiany i jak będą się miały do obecnego stanu gry? Rozumiem, że serwery na jakiś czas zostaną wyłączone? ” Zmiany kiedy wejdą nie wiadomo. Typujemy że może być to na rocznicę ogame w październiku. Aktualizacja pewnie nie będzie różnić się niczym znacznym niż każda inna czyli serwer będzie parę sekund OFF
-
Cytat od Lord Maul: „@ciap nadal nie ma wytłumaczenia jak przy opcji, w której statek na rynku byłby droższy niż w produkcji, gracze z topki mieliby na tym zarobić dzięki multikontom ? Bo tak twierdzi @edes . ” Jestem top1. Buduje 100k statków za sumę 100% ceny w stoczni, sprzedaje słabszemu graczowi za 105% ceny ze stoczni. Zarobiłam na handlu 5%. Prawda? Niczym to się nie różni od tego jak gracz słabszy buduje za 100% ceny. I sprzedaje mi za 95% ceny. Czyli za ta samą liczbę surowców mam więce…
-
Cytat od Elkanen: „Warto tez zauwazyc pewien fenomen czyli kupowanie statkow tych nowo zbudowanych za surowce. Czyli multikontowosc nabiera w ogame jeszcze wiekszego znaczenia i przybiera na sile. Ograniczyli handel wiec alternatywa bedzie taki wlasnie handel flota za surowce. Calkiem sprytnie wykombinowane. Kilka lub kilkanascie jesli nie kilkadziesiat kont spawa te nowe statki dla konta ze scislej topki, topowe konto placi surowcami i wybiega przed szereg wzgledem innych, uczciwych graczy. Jak…
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od Elkanen: „Przeciez to proste. Skonczyl mu sie ban wiec wywindowal w statach. Tyle, ze nie lognal i pewnie jak wejdziesz w podglad gali to nie bedzie pokazane, ktore miejsce w top zajmuje. ” no wlasnie widac- jest na 18 miejscu ” Nie do końca dobrze napisał. Gdy osoba dostaje bana to znika z statystyk (wszyscy poniżej jej mają +, często jest szukanie czy to ban czy złom). Jak ban się kończy i osoba się zaloguje to wraca do statystyk. Co ciekawe punkty nie znik…