Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witajcie! Z okazji zbliżającego się Dnia Niepodległości przygotowaliśmy dla Was mały zestaw połączonych eventów, które będą aktywne w dniu 11.11.2014: - Każde badanie rozpoczęte w tym dniu zakończy się 25% szybciej - Szansa na powstanie księżyca zostanie zwiększona do 30% - Każdy kto skorzysta z Handlarza, zapłaci za jego przywołanie tylko 1 500 Antymaterii Życzymy udanej zabawy podczas Dnia Niepodległości! Wasz OGame Team

• Drodzy Gracze! Następujące taryfy płatności utraciły od dziś swoje bonusy: - Przelewy24 - Paysafecard - Ukash Od 1 stycznia 2015 roku, dobra telekomunikacyjne, nadawcze i elektroniczna dostawa usług przez dostawców na terenie Unii Europejskiej, dostarczane osobom prywatnym i klientom niekomercyjnym będą opodatkowane zgodnie ze stawką podatkową kraju, w którym znajduje się nabywca. Obecne ustawodawstwo stanowi, że stawka podatkowa zależy od lokalizacji dostawcy/usługodawcy, jednak od 1 stycznia z…

• Cytat od roboGoW: „Art wiadomo coś na temat kolejnych serwerów w kolejce do UF ? Bedą to cyferkowe czy literkowe universa ? Pytam bo od dawna nie było nic słychać...” Zostało mi przekazane, że do czasu wprowadzenia wersji 6.0 nie ma czasu na migracje serwerów.

• Warunki Uczestnictwa

Art - - Nowe Uniwersa

Warunki Uczestnictwa Poniższe Warunki Uczestnictwa regulują przebieg eventu OGame Halloween („Event”) (organizowanego przez Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe, Niemcy („Gameforge”). 1. Czas trwania eventu Event rozpoczyna się dnia 30.10.2014 o godz. 15:00 (UTC+1) i kończy się dnia 15.11.2014 o godz. 15:00 (UTC+1) 14.11.2014 o godz. 15:00 (UTC+1)(„Czas trwania eventu”). 2. Brak kosztów uczestnictwa Uczestnictwo nie jest zależne od nabycia żadnego towaru ani żadnej płatnej…

• Czas na zgrozę – serwer eventowy na Halloween Od 30.10 do 14.11 cały wszechświat ogarnie halloweenowa gorączka: poznaj OGame w strasznie pięknym przebraniu! Ale to nie wszystko: otwieramy serwer eventowy! Kiedy? Rozpoczęcie: 30 października 15:00 Zakończenie: 15 listopada 15:00 14 listopada 15:00 Uczestniczące kraje? Serwery zostaną otwarte wersji: niemieckiej, angielskiej i francuskiej (pozostałe kraje zostaną skierowane do angielskiej wersji) Ustawienia? Ekonomia: 8x Flota: 6x Złom: 70% Antyma…

• Wersja 6.0.0 - wstępne informacje

Art - - Nowości

Drodzy gracze przedstawiamy Wam kolejną, zupełnie nową, wersję gry. Aktualizacja ta poświęcona jest zmianom w komunikacji między graczami. Niektórzy z Was widzieli już na naszym profilu facebookowym kilka screenów, pochodzących z nowej wersji. facebook.com/ogame Nowe funkcje wersji 6.0.0, które będą dotyczyły komunikacji między graczami, oraz kilka innych drobnych zmian w projekcie pozwolą Wam na jeszcze bardziej pasjonujące wojenne doświadczenia razem z Waszymi przyjaciółmi, łatwiejszą organiza…

• Art

Art - - Członkowie Teamu

Cytat od Banshee: „Jeszcze mi zaraz powiesz, że masz sposób, żeby o tym pamiętać?” Tiam... to jest już inna kwestia :P

• Art

Art - - Członkowie Teamu

Cytat od Banshee: „Ale na szczęście nie przekłada się to chyba na krótkowzroczność, jaką wypomniałeś tam koledze wyżej, yea? Wysoka korekcja gamma na monitorze sprawia, że później wszystko staje się jakieś takie niejasne.” Bodajże nie. Tutaj raczej może wystąpić zjawisko suchego oka. Najlepiej stosować soczewki antyrefleksyjne oraz dać odpoczywać oczom co kilka h.

• Art

Art - - Członkowie Teamu

Wot tak się złożyło, żem krótkowidz ale na szczęście z niewielką wadą. Chociaż po tych 7 latach ciągłej pracy przy ekranie..... :P

• Art

Art - - Członkowie Teamu

Jeśli oceniasz moją aktywność po udzielaniu się w tym temacie i nie śledzisz moich bardziej wartościowych postów w PoO, to wykazujesz się straszną krótkowzrocznością;)

• Cytat od Zawisz: „Jak wszyscy wiedzą procesy decyzyjne w GF nie należą do najszybszych, dlatego moim zdaniem, należy już teraz rozpocząć naciski zmierzające do fuzji starych uniwersów. Lepiej zacząć teraz i dostać fuzję za rok, gdy liczba graczy wciąż będzie znośna, niż za dwa lata, gdy sytuacja będzie tragiczna. Dlatego prosiłbym Cię Art abyś wypytał co w trawie świszczy :)” Przepraszam za ten mój lag w informowaniu o sytuacji na polu UniFusion. Jednak ten lag wynika z obecnej przerwy w przepro…

• Cytat od lesnik: „Pytanie mam do COMA czy istniałby możliwość zrobienia eventu dla standardowych uniwersów- głownie chodzi mi o te stare numerkowe, gdzie na określony czas podnoszono by prędkość całego uniwersum bądź poszczególnie floty/ ekonomii o jakąś wartość np 2x. Oczywiście wcześniej ogłoszenie jak dla zwykłych eventów, czasy lotów na zasadach jak dla badanych napędów- kiedy wystartujesz tak długo lecisz, czas trwania eventu na początek nie szalałbym dłużej niż zwykłe eventy: 2-3d.” Opcja …

• @PainBringer, konfiguracja smaczna bo i okazja wyjątkowa. Nasza okazja nadarzy się w styczniu :>

• Cytat od @Piciu: „A oni mają coś potrącane z wynagrodzenia jak uni jest za szybkie? W czym problem, że musisz o to tak bardzo zabiegać?” Z perspektywy gracza może to tak wyglądać :) Konfiguracja jest ustalan przez 'szefostwo' i to oni decydują o maksymalnym współczynniku prędkości. Poza tym, tak, zwykle trzeba zabiegać o speeduni, gdyż nie są one często aprobowane. Co do otwarcia, możemy jeszcze trochę poczekać na to Uni.

• Cytat od theARTur: „Cytat od Art: „PS. Trzymając się wątku dotyczącego nowego Uni. Szykować rajtuzy, będzie speedUni. Może nie 5x, ale 4x udało się ugrać, do tego złom 50%. Ekstra pól nie dali. Uprzedzając pytania, termin otwarcia ogłosimy tak jak zwykle w dziale Nowości :) w przeciągu tygodnia bądź dwóch.” Art konfiguracja prędkości będzie równa z konfiguracją wydobycia ? ( 4x flota, 4 x eko ) czy może wydobycie będzie większe w stosunku do prędkości flot ? ( na przykładzie: 4x flota, 5x eko )”…

• Cytat od AxlRose: „Ktoś mi powie co to jest? Ominęła mnie jakaś ważna informacja? pl.ogame.gameforge.com/landing…-1405-a17071ed?gfsid=8943” Niekoniecznie. To strona przeznaczona dla 'marketingowców' ;) Czyli, reklamy (o ile są wyświetlane) na zewnętrznych portalach nie prowadzą do standardowej strony, tylko do takiej 'zachęty' w postaci strony landingowej. Przyznam, że wygląda dość ciekawie. Ale powstała ciut późno. PS. Trzymając się wątku dotyczącego nowego Uni. Szykować rajtuzy, będzie speedUn…

• Cytat od Mari: „Art można prosić o więcej info, wiem, że masz dużo na głowie, ale chciałbym znać termin powstania nowego uni, konfiguracje bo zamierzam pograć sobie na tym uni, tak się śmiejecie z tej nazwy tego uni a nazwa to tak naprawdę jest najmniej ważna.” Info przekażę, jak tylko będę je miał i mógł przekazać Wam :) Na razie propozycje zostały przekazane wyżej. Otwarcie zapewne w październiku.

• Na ankietę nie ma teraz czasu. Poprosiłem o maksymalne speed uni jakie tylko się da wyciągnąć.

• Zmiana OWU 01.10.2014

Art - - Nowości

Witajcie! Uprzejmie informuję, że firma Gameforge postanowiła wprowadzić kilka zmian do obowiązujących Ogólnych Warunków Umowy . Został wprowadzony podział na: - nowe OWK (Ogólne Warunki Korzystania), które będą obejmować wszystkie gry firmy Gameforge oraz inne jej oferty, takie jak np. oficjalne fora dyskusyjne - szczególne warunki dotyczące procesów płatniczych - pouczenie na temat odwołania Do 30 września 2014 roku obowiązują dotychczasowe Ogólne Warunki Umowy. Od 1 października zaczną obowią…

• Nie chciałbym podcinać skrzydeł dyskusji dotyczącej tzw. płatnego Universum, ale otrzymałem dziś informacje, że takie Uni nie jest obecnie (ani w najbliższej przyszłości) planowane. Niemniej jednak będę od czasu do czasu wracał do tego pomysłu podczas spotkań.