Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-133 z 133.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#3 TOP 1 ACS: Kimusia [Tengu] & PioTro [GEN] & StySia [BP corp] & LeMoon [BP corp] vs. shadow22 oddam [HYPER] - 56629.02% + ZAWRÓCONE STACJONUJ
Cayin - - Starcia Wasat
PostSuper moi drodzy, zysk kapitalny, Darek... Twoje poświęcenie na prawdę mi zaimponowało... PS: I tak jesteś gejem Pozdro !!
-
TOP 5 ACS: Kimusia [Tengu] & Jaxon [BP corp] vs. Zedaris [POLSKA] - 10.065 %
Cayin - - Starcia Wasat
PostSiemka Moje pierwsze St na tym uni po uf. Ostatnimi czasy same niepowodzenia. Ostatnio niszczyłem Obrońcy 2 moony ze Stysią (za co bardzo jej dziękuję), niestety moony nie padły, na dodatek straciłem 12 gęsi... ale już odebrane to co stracone . Flota wypatrzona na bfs. Niestety mało paliwa miałem, bo ostatnio same przepały. Na szczęście Marcin był w gotowości, w prawdzie leciał przez galę, ale wyszło. Dzięki za wspólny lot !! Pozdro ode mnie dla Bp, Mafii z Eridanus, Dziadzi, Qst, Szturmana, Rob…
-
TOP1 ACS Agent Brown [N_Z] & Bolss [N_Z] & jufcia [N_Z] & sandro69 [N_Z] vs. Jax [BP corp] ~ 208312.52%
Cayin - - Hall of Fame
PostProblem polega na tym moi drodzy, że to nie ja ściągnąłem urlop w nocy. Od wczoraj od godz 12:10 w południe nie bylo mnie w ogóle na koncie. Ktoś zrobił włam i wystawił. TYLKO NIE MAM POJĘCIA DLACZEGO. Aczkolwiek grubo podejrzewam jedną osobę. Z jednej strony graty, ale z drugiej strony nie jest to sprawiedliwe i czyste starcie. Nie wtopiłem tego ja.
-
Wspomnienia Z Uni 35
PostNiestety nie gram na Ele chetnie bym pogral ale nie mam zadnych znajomych zeby cos ogarnąc tam Aktualnie na Xalynth gram.
-
Wspomnienia Z Uni 35
PostA ja pozdrawiam Nammu Tak... Dar2Ks gralismy tam razem Najpierw zaczynalem w Casprov, a pozniej przeszedlem do NAMMU
-
Vajs [UoS], Dzidol [Yakooza] vs Painkiller [KINGSAJZ] - 3411,31% TOP 3 ACS
Cayin - - Hall of Fame
PostU mnie, tylko jeszcze tego nie wiecie
-
Vajs [UoS], Dzidol [Yakooza] vs Painkiller [KINGSAJZ] - 3411,31% TOP 3 ACS
Cayin - - Hall of Fame
PostJeszcze raz graty Dzięki za pozdro I zostaw coś jeszcze na tej pustyni !!