Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 133.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Historia krótka tej potyczki. Nieoczekiwane wolne w pracy, więc ściągnąłem urlop. Skan lot bum Pozdrowienia dla wszystkich znajomych, a w szczególności dla Zielonego Edit: Kolega na poziomie. Życzę Szo, ale odrobi raz dwa pewnie marcinfff 09.01.2017 15:41:57 Pieknie zawaliłem gratulacje. Jak sobie przypomniałem, że FSa nie odebrałem, to miałem nadzieję że może jeszcze stoi, ale spóźniłem się o ponad godzinę. Dnia 09-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jaxon ___…
-
Fabiano [Tengu] vs. Eldo oddam [OUT] - 5082.75% + 2826.4% CHYBA TOP 1 ZYSKÓW! :V
Cayin - - Starcia Wasat
PostO je**ny jaki zysk ustukał hehe Graty wariacie, wiesz gdzie słać 50% hehe Pozdro !!
-
Siemka !! Dużo się nie będę rozpisywał. Skan-Lot-Bum w układzie Mało kosztownie, a za to jak cieszy Na obrońcy to już hat-trick i życzę szybkiej odbudowy. Pozdro przede wszystkim dla Mafii. Dzięki za mega miłą atmosferę !! I dla wszystkich znajomych Do rzeczy: Dnia 07-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jaxon [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 180.000 _________________________________________ Obrońca skraq _____________________________…
-
TOP 2 ACS: obibok [WarriorS] & Jaxon [MAFIA] & Schan [WarriorS] vs. LeMoon - 112.265 % - 13kkk zysku !!
Cayin - - Starcia Wasat
PostWitamy Co tu dużo pisać. Nie będę wylewał fermentu, na temat Pana po przegranej stronie. Kto wie, jak było, ten wie i niech tak zostanie. Bardzo cieszy mnie to RW. Cel zauważony przez Szturmiego chyba wczoraj. Wstawił na soju skan. Dzisiaj sobie przeskanowałem około 15, nie było akt, a flota stoi. I tak późno to stuknęliśmy, bo długo stało, ale weszło, ktoś nam podfarmił trochę, ale na zdrowie Dziękuję bardzo Szturmanowi za pomoc. Ogarnął Obiego, a Obi Schana. Nikogo nie było w okolicy, żeby lec…
-
Witam. Ostatnio zero czasu na grę niestety. Ściągnąłem na chwilę urlop, poskanowałem, stało coś w bunkierku, to poleciałem Za niedługo będzie więcej czasu to może się uda wrócić do aktywnej gry. Pozdro dla wszystkich znajomych Dnia 11-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jaxon ________________________________________________ Pancernik 117.593 _________________________________________ Obrońca progammer666 [CSW] ________________________________________________ Duży tran…
-
Siema Witam po dłuższym urlopie. Wyposzczony totalnie, skanowałem, skanowałem i skanowałem Trafiłem na Skraq'a, On oddał mi skana, no więc mówię... pewnie siedzi Coś mnie później natknęło, żeby jeszcze raz zeskanować. Tak też zrobiłem. I poleciałem Efekt widać poniżej. Pozdro dla Dziadzi, Fabka, Szturmana, Agi, Maklera, Qst, Robooo, Sandro, Janusza, BP corp, Tengu na Eri i wszysstkich znajomych Do rzeczy: Dnia 10-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jaxon ____________…
-
Nighthunter [SENATE] vs. MentoS [HYPER] ~ 1650.34% + Nighthunter [SENATE] vs. Arab [SAINTS] ~ 921.67% + Nighthunter [SENATE] vs. agawa 52 [BP corp] ~ 14035.72% czyli nowe przyjaźnie i nowi wrogowie :)
Cayin - - Starcia Wasat
PostA moje zdanie jest takie, że nie potrzebne w ogóle było pw od Gandalfa Stało, Hunter poleciał i miał do tego prawo... jakie Nz'ty ludzie drodzy. Każdy teraz co będzie leciał na bp to będzie w pakcie z NZ ?? Za niedługo ktoś wysnuje, że lot na bp = współpraca z ISIS. Dajcie spokój i bądźmy dorosłymi ludźmi. Przyjąć na klatę i grać dalej. To tylko gra, nie zapominajmy o tym. Ode mnie graty, zysk przepiękny, przetapiaj w co tam uważasz Aga Szo już czyni, także będzie dobrze Pozdrawiam
-
Witam Żeby nie było, że tylko Gandalf ostatnio w ST jest Po ostatniej kradzieży mojego konta i nie tylko tego, odzyskałem je i postanowiłem coś powęszyć po galach. Bardzo dziękuję temu komuś, kto tak strasznie sie podemnie podszywał na supporcie i za wszelką cenę chciał moje konto sobie przywłaszczyć. Passy odzyskane, niestety na Eri ten ktoś pousuwał mi wszystkie planety. Odbudowa w toku. Flota wyskanowana 6us ode mnie. Zysk żaden praktycznie, ale przy takim % nie tylko zysk się liczy Skład flo…
-
Siema Obejrzałem meczyk (brawa dla naszych !!!), nie skanowałem dziś specjalnie nic, bo mi się nie chciało. To po meczyku stwierdziłem, że fsa wysyłam. Nagle Misiek z wielkim pożarem w burdelu do mnie, że gość u mnie w us stoi... Zawróciłem szybko fsa (wracał całe 4 min) i wystartowałem Skutki widać poniżej Pozdro dla Miśka za czujność, dla całego bp, Agi, Dziadzi, Mafii z Eri, Fabiano, Szturmana, Robooo, Qst, Herosa i wsyzstkich znajomych Dnia 12-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się …
-
#1 Szturman [MAFIA] & Zoonk [MAFIA] & puszkin [MAFIA] & Zielony [MAFIA] vs. mariuszs154 [AVP] - 2144.54%
Cayin - - Starcia Wasat
PostGraty, trochę nerwów było, ale to smaczek w tej grze czasem Gandi zachował się na poziomie i dla niego też ukłony pozdro i przetapiać !!
-
TOP 4 ACS: Jaxon [BP corp] & StySia [BP corp] & Padre [BP corp] & Shifunchez [BP corp] vs. kos [Duszki] - 40.033 %
Cayin - - Starcia Wasat
PostSiemka wszyskim !! ;) Puszczałem niszcze dziś w nocy na Kosa. Wszedł jakieś 30 min przed dolotem gęsi i po krótce napisał, że życzy powodzenia :) Zawróciłem, ponieważ jego gęsi już na podstawce były. Zrobiłem fsa i poszedłem dalej spać. Wstałem, ogarnąłem się i zeskanowałem sobie z myślą, że pewnie nic nie ma, a tu jednak flotka się ukazała. Nigdzie nie było akt, poczekałem na min i napisałem do soja, czy ktoś ma flo na stanie, bo niestety nie zaopatrzyłem się jeszcze w paliwo po ostatnim locie …
-
NOWY TOP 1 ACS Padre [BP corp] & Jaxon [BP corp] & Kimusia [Tengu] & StySia [BP corp] & qwerty (kefi666) [BP corp] vs. Juro [N_Z] ~ 123155.21%
Cayin - - Starcia Wasat
PostNo dość tak nam to wyszło hehe Dzięki za locik, dobra organizacja, wszystko poszło jak po maśle Juro graty postawy, wszystkiego dobrego w realu, no chyba, że zostajesz to SZO Jeszcze raz dzięki !! Pozdro
-
TOP 2 ACS Kimusia [Tengu] & qwerty (kefi666) [BP corp] & StySia [BP corp] VS Juro [N_Z] - 85841.38% + CYCOLINOS.
Cayin - - Starcia Wasat
PostNo brawo Panowie. Fabek jest czujny jak żuraw wywęszył pięknie Przetapiajcie, bo jest co Obrońcy powo w realu. Pozdro