Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 133.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witamy Wyskanowałem obrońcę, szybkie pw do kolegi Marbaxa, liczenie, wysyłka, no i tyle jeśli chodzi o finezję Dzięki wielkie za sprawną akcję Marbax Obrońcy Szo Pozdro dla one4one, UoS z Xanthus i wszystkich znajomych Od Marbaxa: Cayim dzięki za zaproszenie i wspólny lot. Obrońcy Szo! Pozdrowienia dla sojuszu! Dnia 06-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marbax [ZAR] ________________________________________________ Bombowiec 451 Niszczyciel 2.000 Okręt wojenny 4.103 …
-
Cayin [one4one] & Zielony [one4one] vs. Flyover Revenge [smurfs] - 9430.14 %
Cayin - - Starcia Wasat
PostNa Xanthus to chyba kopalniami będę musiał latać nie planuje na razie floty, bo x1 mnie przeraża
-
Cayin [one4one] & Zielony [one4one] vs. Flyover Revenge [smurfs] - 9430.14 %
Cayin - - Starcia Wasat
PostSiemka Cisza tutaj od paru dni, więc postanowiliśmy z towarzyszem Zielonym coś wstawić. Zielony wyskanował, dał cynk, ja ściągnąłem urlop i efekt poniżej. Lot bez finezji. Stało, nie stoi. Pozdrawiam serdecznie Bsr'a z Virgo (szkoda, że oddałeś konto), całe one4one z Wasat i Virgo, wszystkich znajomych, no i oczywiście moje stare dobre UoSiaki z Xanthus :D Zielony pozdrawia znajomych i sojusz. Dnia 02-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [one4one] ______________…
-
ACS Cayin [one4one] vs. Traper1981 [FORMOZA] & rev [FORMOZA] obrona 1031%
Cayin - - Starcia Virgo
PostPogratulowałem na pw, pogratuluję tutaj widziałem podstawkę po opóźnieniu, niestety komp się zaciął i w momencie cofki, była zamuła Gratulacje chłopaki, bawimy się dalej Ja 2 dni przerwy, córą się zajmę, bo mi się urodziła w tamtym tygodniu Wracam w czwartek i klikamy dalej !! Pozdrawiam !
-
Top 5 ACS: Cayin [one4one] & Zielony [one4one] vs. sejo [OUT] --- 51.779.04 %
Cayin - - Starcia Wasat
Post"...a taki był ładny, amerykański... szkoda " Witamy !! Akcja bardziej finezyjna. Lot na Bfs nie wychodził jak sam na Sejo latałem, więc trzeba było pomyśleć o małej wyliczance. Brawa dla Zielonego, że namówił wczoraj na ściąganie moonów, pomimo tego, że nie wiedzielismy do końca kiedy mniej więcej fs był wysyłany Zielony za pierwszą falą wczoraj nocy pociągnął moona i ukazała się flota. Obserwacja rano, patrzę log i zawrotka. Dawno nie liczyłem zawróconej stacji, ale podjąłem się tematu, poniew…
-
Witam wszystkich Czasu coraz mniej. Przygotowania do ślubu pełną parą (jeszcze miesiąc) i nie ma kiedy zajrzeć w cyfry Córeczka w drodze, na szczęście wszystko dobrze się rozwija A co, pochwalę się, bo strasznie się cieszę Co do starcia to lot przez galę, zero akt, także tylko dopingowanie, aby loga nie było Na szczęście wszystko po mojej myśli. Złom także u mnie. Obrończyni szczere SZO !! Rw głównie dedykuje mojej przyszłej żonce i córeczce :*, a także dla sojuszu one4one i wszystkim znajomym D…
-
Witam Brak czasu i chęci totalnie, ale coś wpadło, więc wstawiam. Wydaje mi się, że kogoś pushówka padła, ale głowy nie dam. Kogo, nie wiem, aczkolwiek dziwna sytuacja. Nie chce mi się rozpisywać. Złom w większości (u mnie około 40kk) zebrany przez obrońcę, więc na zdrowie. Liczy się zabawa. Tyle dobrego z tego, że chociaż przewietrzyłem parę latajek. Pozdro dla wszystkich znajomych. Do rzeczy: Dnia 09-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jax _________________________…