Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 133.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Temat do przedyskutowania ;)

Cayin - - DiD Wasat

Ja pierdziele, udało się szczerze wątpiłem w to trochę... Dzięki wszystkim za zaangażowanie i wsparcie Pozdro !!

• Graty Kondziu i dzieki za pozdrowienia Lataj, gwałć jak najwięcej Parę rzeczy tutaj jest jeszcze do zrobienia Pozdro !!

• Oj no już poprawione wiesz, że w myślach i tak Cię pozdrawiam

• Witam po dłuuuugiej przerwie. Jakiś ogólny brak chęci do gry tu na uni, czasu mało, ale mimo wszystko postanowiłem ściągnąć urlop i rzucić paroma sondami. Cel wypatrzony na minutkach. Zero finezji. Skan lot i bum Niby 100us było, ale zdecydowałem się polecieć. Zysk całkiem przyjemny, więc narzekać nie będę Starcie dedykuję mojej wspaniałej Żonce i Córeczce Pozdrowienia dla Dziadzi, Criona, Bsr'a, Psotnego, Pomocnika I DLA NEFERETKI, sojuszów one4one, NA-SITH z Quaoar i wszystkich znajomych lekka…

Cayin - - DiD Wasat

Kurde ja usunąłem już tą ankietę ;/ jest jakaś inna opcja, żeby zagłosować ?

Cayin - - DiD Wasat

To jakiś żart z tą ankietą ???? @Art ???

• Graty Kondziu i dzięki za pozdro !! Ciśnij dalej, bo sam wiesz... plan jest

Cayin - - DiD Wasat

Ehh... Widzę, że nic nie zdziałamy. Wiecznie musi się pojawiać coś na nie. Więc jakie macie możliwości? A jeżeli ich nie macie wcale, to od czego jest GO ?

Cayin - - DiD Wasat

Dokładnie. Ciap... nikt nie neguje Go, ani Twojej osoby. Chodzi nam o pozytywne (w miarę możliwości) rozwiązanie tej sprawy. Nam jako graczom byłoby łatwiej, a i podejrzewam, że niejednemu/niejednej chęci do gry większe by wróciły. Nie oszukujmy się... na uni jest pustynia jak na safari, większość ma pozapinane urlopy. Miedzy innymi ja. Arkadius napisał mądrą rzecz, mianowicie... że nie chce się nawet ściągać urlopu, aby poskanować. Taki jest cel tej gry ? Nie wydaje mi się. Skoro pierwotnie był…

Cayin - - DiD Wasat

Bardzo Was proszę, bez przepychanek. Ten temat nie został założony po to, żeby się gównem obrzucać, tylko w naszej wspólnej sprawie. Prosiłem Was o wypowiedzi tylko na dany temat, a nie czy ktoś się pushuje, czy też nie. Jaki temat by się nie pojawił na forum, czy to st, czy did to zawsze musi być jakieś spięcie. Nie kieruję tych słów konkretnie do Ciebie Kefi, tylko do wszystkich. Powstrzymajcie się

Cayin - - DiD Wasat

Spokojnie, już wysłałem link Artowi, żeby się przyjrzał i wypowiedział. Musi to przejść przez kogoś z polskiego GO. Jak tutaj będą chcieli zadziałać i posłać to dalej, to będzie już mały sukces, bo może tam się przychyla do pomysłu. Wydaje mi się, że warto spróbować. Nic nas to nie kosztuje, a może się uda

Cayin - - DiD Wasat

Witam Was drodzy Gracze naszego uni Piszę tutaj, ponieważ padł pewien pomysł i wydaje mi się niegłupi. Jest nas co raz mniej, a UF żadne się nie zapowiada. Co sądzicie o tym, aby wystąpić do naszych wspaniałych operatorów, aby podnieśli PZ do 50/60% ?? Celów jest niewiele, a nawet jeżeli coś się tam czasem wyskanuje, a stoi (np w jakimś bunkrze), to nie opłaca się lecieć na to, wiadomo z jakich względów. Osobiście jestem bardzo za tym pomysłem. Uważam, że trochę gra by się ożywiła, niektórzy chę…

• Gratulacje Obi, zysk masz super, za błędy się płaci niestety, chwila nieuwagi i bum Przetapiaj na kolonizatory Co do Ravena nie życzę powodzenia na Yildun (tzn życzę ale chodzi mi o qua :D), jednakże życzę szo, bo chętnie wszyscy pomożemy Siłę sojuszu się poznaje też po takich akcjach, pomimo upadków trzeba stanąć na nogi Jeżeli tylko będzie chciał Pozdrawiam Jax

• A taki był ładny, amerykański Szkoda

• Gratulacje obrony. Rutynka zgubiła, ale szybko staniesz na nogi Lodzik Do nikogo nie mam zamiaru bić piany, bo taka gra, ale na litość Boską... Obibok, pisz komentarze ze słownikiem, bo nie idzie czasem rozszyfrować, co Ty tam skrobiesz, nawet w nicku, który sobie ustawiłeś sadzisz byki (od kiedy ciENki się pisze przez ę ??) Pozdrawiam !!!

• Cytat od ^Bad Whisky^: „Oj widze ze bedzie ban o ile obronca zgłosi wiecej ataków niz 6 - ale zemnie kapuś Gratki STejka :fgrin: ” Nie będzie bana, ponieważ nie ma tutaj basha na tym uni Gratulacje wlotu

• Hehe niszczary w natarciu Przydadzą się jeszcze, ale wiem, że na takiej ilości zapewne nie poprzestaniesz Pomimo tego, że nie dałem rady pomóc tej nocy, to sobie super poradziłeś, zreszą... nic dziwnego Przetapiaj Bracie i dzięki za pozdro !!

• No i pięknie sobie poradziłeś Graty i teraz Acsa trzeba pyknąć Dzięki za pozdro !!

• Graty Kondziu Super, że jesteś znów z nami Dzięki za pozdrowienia no i czekamy na więcej

• Hehehe dzięki Gerard za pozdrowienia Dawno się grało razem i piwko sie wypiło Miło, że pamiętasz Gratuluję wlotu, mam tutaj konto, ale nie chce mi się coś grać Pozdro !!