Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 133.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cayin [one4one] & Yamabushi [BP corp] & Misiek [BP corp] vs. androg [WarriorS] ~ 85984.88%
Cayin - - Starcia Wasat
PostSiemka W sumie to nie ma co się rozpisywać, było i ni ma Dzięki wielkie za wspólny lot, szybką organizację, Misiek wyczaił flotę, ja akurat tam lotkę miałem w związku z Androgiem, Vegi akurat był, więc wygląda to jak wygląda. Zysk przyjemny. Jedziemy dalej. Obrońcy Szo Ode mnie - pozdro dla Theian, Crion, Neferet,, BSR'a, Sendek one4one, Na-SITH oraz wszystkich znajomych. Od Vegiego - Pozdro dla soja i starej gwardii ML ze Spicy Do rzeczy: Dnia 03-07-2018 02:03:58 następujące floty spotkały się …
-
Witam Ściągnąłem u, żeby coś poskanować, no i akurat udało się cos ustrzelić. Dofarm by był lepszy o jakieś 700kk, ale obrońca zalogował i kombinował, więc odpuściłem, niech ma Szo I tak narzekać nie będę, bo bilans całkiem całkiem Pozdro dla Theian, Crion, NA-Sith, one4one oraz wszystkich znajomych. No i oczywiście dla Neferet Dnia 27-06-2018 19:32:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [one4one] ________________________________________________ Pancernik 23.456 _______________…
-
Wielkie Gratulacje Konrad Rozmawialiśmy o tym nie raz nie dwa i się udało. Czapki z głów Zawsze w Ciebie wierzyłem i wiedziałem, że ostatnie zdarzenie to tylko głupi przypadek, a nikt nie jest robotem, wiadomo. I zdarza się. Potrafisz w to grac, wiesz sam o tym Gratulacje jeszcze raz i dzięki za pozdrowienia/podziękowania Prawda jest taka, że w efekcie końcowym to i tak Ty to sam ogarnąłeś Pozdrosy !!!
-
Witam Miałem wbić urlop, ale stwierdziłem, że puszcze paru zwiadowców na wywiad No i tak o to powstało starcie Pozdro dla: Theian, Crion, Neferet, Sendek, one4one z Virgo i Wasat oraz NA-SITH z Quaoar. Obrońcy Szo, chyba dalej słodko śpi Do rzeczy: Dnia 26-05-2018 00:30:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [one4one] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca beta [CSW] ___________________________________…
-
No, bo Kondziu to chłop na poziomie, nie raz się przekonałem. Nie chodzi o to, że się wywyższasz, zni nic z tych rzeczy. Chodzi mi to krzykacza, który napisał jeden komentarz niech poda nick na wasat, o ile tam gra i zobaczymy "czy on jest trudnym celem" (jak to sam zwyczajnie napisał) o gościu (również nie wywyższając, ale taka prawda), który ma bardzo duze pojecie o tej grze i swoje juz tutaj zrobił
-
Termi, przecież nikt do Ciebie nic nie ma Gratulacje szczere w Twoją stronę, taka jest gra, ktokolwiek by nie pał Tylko ten tyn queen coś tam pisze jakieś wypociny, a chyba nie ma za wiele do zaoferowania, pomijając fakt, że Kondzia nie zna raczej z tego co widzę Jeszcze raz graty i przetapiaj na sondy
-
Cytat od Queen_ASS: „crion nie był trudnym celem, wystarczyło się odpowiednio ustawić, a efekt końcowy bardzo mi się podoba ” Jeżeli grasz na tym uni i masz cokolwiek, aby latać, to trzeba było się wbić Kondziowi do układu i próbować szczęścia Nie znasz gościa, ale najwięcej [ciach] Kondziu, to Twoja pierwsza wtopa, głowa do góry, zostajesz z nami. Swoje już na ogame zrobiłeś, wiesz o tym dobrze Graty Termi G Moderator Ruda:obraźliwy zwrot mniam
-
Witam Lot układ obok. Wyskanowane, nawet nie liczone, tylko pance posłałem, bo szkoda czasu było Pozdro Dla Theiana, Criona, Neferet, Wszystkich znajomych, one4one, Na-Sith z Quaoar, Tengu z Virgo;) Do rzeczy: Dnia 25-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [one4one] ________________________________________________ Pancernik 199.948 _________________________________________ Obrońca Ancients [R_D] ________________________________________________ Duży transporter 15.…
-
lord sith [NA-SITH] & NewPedro [NA-SITH] & Lop [NA-SITH] vs. Vane [B-S] 171489.83% TOP 3 ACS
Cayin - - Starcia Quaoar
PostNo pięknie Jedziem z tym śledziem Grat Panowie, ładujcie dalej ile się da Pozdro !!