Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 133.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Bebol007: „Wiem, że zdanie kobiet nie jest nic warte bo zmienia się częściej niż sztuczne rzęsy ” Bardzo Cię krzywdzą te kobiety w życiu, skoro zachowują się tak wobec Ciebie. Może warto poszukać winy w sobie, może z Tobą jest coś nie tak I wielkie G.... Tobie do tego, czy Koleżanka będzie grać, czy nie. Zajmij się swoim podwórkiem Nie znam tej Pani, ale chyba lepiej, żeby było więcej ludzi w grze, tym bardziej aktywnych. PS: Żeby nie było, że offtop, to gratulacje strzału

• No i hat-trick siedzi, trochę krisu przytuliłem dziś Pozdrowienia dla wszystkich Dnia 24-05-2020 01:00:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [N-A] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca mariachaos [TAFF] ________________________________________________ Duży transporter 12.000 Statek kolonizacyjny 5 Sonda szpiegowska 600.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agres…

• Pozdro dla Dziadzi, Starka, Skara, N-A oraz UoS Octans Dnia 24-05-2020 00:20:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [N-A] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca mariachaos [TAFF] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 2 Sonda szpiegowska 700.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Cayin [N-A] ___________________________________…

• Witam, Pozdro dla Dziadzi, Starka, Skara, N-A oraz UoS Octans Dnia 23-05-2020 23:58:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [N-A] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.111.111 Okręt wojenny 44.444 _________________________________________ Obrońca fenix vel canna [WETERAN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 71 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie działo laserowe 9.000 Ciężkie działo laserowe 700 Działo Gaussa 250 Działo jonowe 1…

• Cytat od Pandemia: „Hej! Mam pomysł - może podwyższymy % do liczących się RW tak do - 400/500% i my jako sojusz DZT chętnie dołączymy się wojny wesprzeć sojusz „UoS” w tej jakże okrutnie rażącej w oczy nierównej walce. ” Siema Chłopaki jaj nie mają, bo jakby trzeba było bardziej pokombinować niż wjazd w saty, to przekroczyłoby mozliwości skilla Ale miło, że wychodzisz z propozycją i wykazujesz się kreatywnością To, że jesteście statystycznie lepsi, nie znaczy o Waszej przewadze. Pamiętajcie o ty…

• Witam Wkupne musiało być, więc witam i pozdrawiam moją starą-nową ekipę UoS Pozdro tez dla Theiana, Starka, Skara, Zielonego i Leonidasa Wpadł jakiś maluszek, ale zawsze to coś do przodu Do rzeczy: Dnia 05-05-2020 23:18:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [UoS] ________________________________________________ Krążownik 10.245 Okręt wojenny 6.729 Pancernik 694 _________________________________________ Obrońca Aappe ________________________________________________ Mały transpo…

• Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „Akty 24/7 banik niedługo będzie. Pewnie konto kupione pod pusz, bardziej się opłacało walnąć niż puszczać przez rynek. Padaka i piach, poziom Universum zerowy. ” Putin, teraz każde uni tak będzie wyglądać Podziękowania dla twórców gry

• Witam. Moje pierwsze St na uni. Zwykły bfs Skład floty dziwny, bo inaczej się nie przebijałem Niestety brakło mi 5k reców do zebrania całości, ale ktoś tam sobie zebrał, więc na zdrowie Myślę, że i tak zysk jest przyzwoity. Pozdro dla soja, wszystkich znajomych, Dziadzi i Starka Dnia 25-04-2020 00:14:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [300] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 101.247 Ciężki myśliwiec 5.395 Krążownik 1.181 Okręt wojenny 2.170 Pan…

• Witam w ten piękny poniedziałkowy poranek Gra mi trochę psikusa zrobiła, w sumie nie wiem czemu, ale nie chce mi się rozpisywać, dobrze, że dofarm poszedł , bo inaczej nie byłoby Rw Rece też musiałem słać jeszcze raz, bo pierwsza fala wlotu nie zezłomowała floty obrońcy... dlaczego? Nie wiem. Siłą rzeczy rece też nie mogły zebrać, bo nie było starcia, więc musiałem posłać rece po starciu, gdzie obrońca miał trochę czasu na małe podebranie Na zdrowie !!! Ogólnie to moonkill był, bo nudno trochę. …

• Witam. Jak w temacie, sprzedam 15kk Dexu (jak ktoś potrzebuje, mogę sprzedać 20kk) za kryształ, przelicznik do dogadania Nick w grze Cayin. Pozdro !

• Witam. Ryzykownie czasowo, nie powiem. Lot przez galę, ale jak widać udało się Egzorcyzmy wykonane Pozdrawiam Całe N-A, Sojusz z Octans, Dziadzię, Skara, Leonidasa, Zielonego(niech ma) oraz wszystkich znajomych. Do rzeczy: Dnia 17-04-2020 23:08:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [N-A] ________________________________________________ Pancernik 33.333 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Egzorcysta [W-S] _______________________________________…

• Jeszcze raz gratulacje Tak jak pisałem, po ciężkim dniu fotel mnie za bardzo przytulił, co się nigdy nie zdarzało. Przetapiaj i rośnij, taka gra Życzę Tobie, jak i wszystkim na uni, zdrowych i wesołych świąt Trzymajcie się

• Witam. Lot bez finezji. Denerwują mnie te bunkry czasem Pozdro Sojusz yildun octans, klikający na yi oraz Skar, Stark i Dziadzia Dnia 11-04-2020 01:10:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 76.664 Pancernik 135.042 Krążownik 123.951 _________________________________________ Obrońca niszczyciel55 ________________________________________________ Mały transporter 8.002 Duży transporter 1.626 Lekki myśliwiec 500 C…

• Witam. Byłby dużo lepszy zysk, ale obrońca zalogował przed dolotem dofarmów i coś tam wstawił i trochę wywiózł. Życzę Szo. Pozdro dla sojuszu, wszystkich klikających na Yildun, soja z Octans oraz Skar i Stark87 Dnia 10-04-2020 23:03:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [N-A] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca V4gH1n4T0R [WETERAN] ________________________________________________ Duży transporter 5…

• Następnym razem zniszczy Ci moona tymi rakietami... uważaj Graty !!

• Siema. Lot nudny, standardowy, zysk mierny, ale chociaż zabawki przewietrzone Pozdro dla soja i całego Yildun Dnia 11-02-2020 23:11:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cayin [N-A] ________________________________________________ Pancernik 55.555 Krążownik 55.555 _________________________________________ Obrońca darth jedi [O NIE] ________________________________________________ Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 186 Ciężki myśliwiec 52 Krążownik 953 Okręt wojenny 1.579 Recykler 25…

• E tam, po pierwsze co ja tam straciłem, po drugie taka gra, nikt nie jest robotem, zdarza się Robimy swoje Owocnych łowów życzę

• Gratulowałem na pw to i tutaj napiszę Pochłonęła mnie przeprowadzka całkowicie i był to pierwszy raz odkąd pamiętam, że zapomniałem i fsie Szczerze gratuluję i życzę przetopu, bo masz co Pozdrawiam !!

• Ładnie sobie poczynasz Problem metalu się rozwiązał, więc wnioskuję, że kris Ci niepotrzebny także wiesz, gdzie słać Graty !!

• Graty !! Lataj i rośnij duży Dzięki za pozdro !!