Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Kolejne ST na tym graczu.... nie wiem czy moje urlopy zabijają czujność czy co ? Najpierw na moonie było 200kk mety, sfarmiłam, a po farmingu doleciała flota. Lot na akcie i tylko 3 dofarmy aby basha nie przekroczyć Pozdrawiam wszystkie moje Terefere, wszystkich znajomych oraz te trio co mnie zostawiło Dnia 24-06-2020 09:55:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddaamm [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 60.969 Okręt wojenny 18.183 Pancernik 2…
-
Cytat od Bebol007: „Piękne ST, niestety numeracja nie jest prawidłowa ponieważ obecnie w tym dziale masz #17 ST ” Numerować każdy może sobie jak chce. Może jego numeracja dotyczy ilości ST jakie zrobił na uni, a nie ilości prawidłowo wstawionych na forum ? PS: Że też chciało Ci się to tak kontrolować
-
#31| Top 3 ACS | yoda [TEREFERE] & HaaaTfuuuNaCiebie [TEREFERE] vs. Kindaes [KoKa] ~ 45 126.88%
PostI tak ma być cały czas do przodu Fajne starcie, fajny zysk
-
Witam No i pierwszy na Octans w moim wykonaniu Hat Trick siadł Tutaj obrońca zalogował tuż po starciu praktycznie i nie wiem czemu zamiast zabrać dex z moona to zabrał 40kk mety Pozdrowienia tradycyjne Dnia 21-06-2020 09:49:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.408 Pancernik 25.253 Krążownik 70.098 _________________________________________ Obrońca Lepus [LSBS] __________________________________…
-
Witam Drugie ST dzisiaj Pozdrowienia jak w poprzednim Dnia 21-06-2020 09:08:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 71.914 Okręt wojenny 15.513 Pancernik 25.362 _________________________________________ Obrońca Kaja4321 [ANHL] ________________________________________________ Duży transporter 109 Lekki myśliwiec 42.428 Krążownik 12.228 Okręt wojenny 2.287 Reaper 601 ______________________________________…
-
Witam Mój ulubiony cel znowu o FSie zapomniał, więc się zaopiekowałam Pozdrowionka tradycyjnie dla wszystkich moich Tereferków i znajomych Dnia 21-06-2020 07:07:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Byku [GoT] ________________________________________________ Mały transporter 16.086 Duży transporter 21.348 Lekki myśliwiec 171…
-
Witam Lot na szybko, obrońca zalogował trochę po starciu i coś tam skubnął, ale ogólnie jakieś 80-85% złomu u mnie. Pozdrowionka dla Terefere i wszystkich znajomych Dnia 18-06-2020 18:14:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 17.287 Pancernik 27.341 Krążownik 79.330 _________________________________________ Obrońca Byku [GoT] ________________________________________________ Mały transporter 52.500 …
-
Cytat od FeVeR: „Gratuluje naprawdę mocno życiówki. Jesteś top łan tego uni, bez wątpienia i wiedziałem o tym o dawna ” Ty już tak po palcu w d..e nie właź
-
Cytat od kiki3: „dokładnie szachista to ten co sprzedaje floty/konta a potem wszystko ujawnia na forum komu sprzedał jak to zrobił na ledzie także przelewik poszedł co yoda ” Jakby przelew poszedł to by zebrał cały złom a niestety szachista podpierdzielał antyreckami złom
-
Oj tam zdarza się nie pierwszy i nie ostatni raz Turbo jest dużo na uni... Tak czy siak graty, ciśnij dalej
-
youtube.com/watch?v=QapSIzwQviw Najpierw to dla Ciebie pieśń z dedykacją Kochana yodzinko serdeczne gratulacje żeś takie jebut zrobił Z tytułu tego że pod prawidłowy sztandarem to już w ogóle Dzięki za takie miłe słowa w opisie i wyróżnienie mojej skromnej osoby wśród takiej zacnej ekipy mam nadzieję że to zmotywuje Kamiego do powrotu Graty graty graty Ku chwale TEREFERE AVE MY !!!
-
Cytat od Marrcuss: „Marrcuss[LHiP] vs. zona_rolnika[TEREFERE] ~ 458,74% Zawszę to coś Atak na księżyc18.06.2020 04:59:08 Od: dowódca flotyFlota z Flota z Księżyc [5:221:7] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:223:7]. GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces. Flota wraca z powrotem na rodzimą planetę. Szanse zniszczenia księżyca: 12.12 % Szanse zniszczenia GŚ:46 %…
-
No, no całkiem ładnie wam to wyszło Oby tak dalej