Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Drugi albo trzeci lot dzisiaj i okno trafione Pozdrowionka dla Terefere i wszystkich znajomych Dnia 29-07-2020 16:23:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 10.290 Okręt wojenny 5.127 Pancernik 3.561 _________________________________________ Obrońca Chief Pallas [Alko] ________________________________________________ Mały transporter 7.381 Duży transporter 2.776 Krążownik 1.666 Recykler 1.055 Sond…
-
Jako założycielka TEREFERE wypada mi coś napisać W d...e mam tą wojnę
-
Cytat od Kasia321: „W przypadku tego błędu nie jesteśmy w stanie zwrócić strat każdemu graczowi, błąd zbyt często występuje. Tak więc, odgórnie ustalono, że nie ingerujemy wcale. Z tego co się orientuję, błąd nigdy nie wystąpił w większej bitwie. Gdy występuje awaria serwera, a strat jest kilka, przychylamy się do zapytań graczy, jeśli mamy oczywiście potwierdzenie. Naszym zadaniem jest zgłaszanie błędów. Przynajmniej raz w tygodniu dopytujemy się o status tego błędu. Prawdopodobnie w najbliższy…
-
Witam To mój chyba debiucik tutaj. Być może szybciej by coś wpadło, ale 2 tygodnie urlopu było Trzeba nadganiać statystyki Obrońcę obserwowałam od wczoraj. Miał luki 20-25 minutowe. Locik dzisiaj na akcie, minutki się zapaliły kilka min przed dolotem i wyczekiwanie. Na szczęście siadło, choć obrońca zalogował dosłownie chwilę po starciu. Szybka budowa recków i obracanie. Trzecia partia od sojusznika już nie zdążyła dolecieć, ale i tak zarobiłam swoje Pozdrowienia dla wszystkich moich Terefere i …
-
Witam Takie coś jeszcze wpadło Dnia 22-07-2020 13:08:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca MIfumi [aCLZ] ________________________________________________ Mały transporter 4.513 Duży transporter 5.548 Lekki myśliwiec 10.005 Ciężki myśliwiec 361 Krążownik 1.083 Okręt wojenny 2.623 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 3.114 Bombowiec 1.925 Gwiazda Śmier…
-
Witam po przerwie urlopowej Na mandaryna czaiłam się od dłuższego czasu. Szkoda, że udało się trafić tylko połówkę floty, a nie całość, którą wcześniej przepuścił na rynku Pozdro dla Terefere i wszystkich znajomych Dnia 20-07-2020 23:23:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 27.375 Pancernik 41.171 _________________________________________ Obrońca MANDARYN __________________________________________…
-
Staszek ale żeś lama (to tak aby było na temat) PS:... na kogo my mamy teraz puszczać skany ? grupa niby tak się broniła przed oskarżeniami a jednak cała plejada od nich ląduje na banie.... Edit: literki....
-
Cytat od OldRiddick: „Cytat od zona_rolnika: „Od mojego TEREFERE proszę się odczepić takie mam jakie mam i nic komu do tego ta gra to zabawa i tyle z niejednym wrogiem wypiłabym w realu piwo życzę powodzenia miłej zabawy życzę ” No widzisz... I tym się różnimy. Ja tu nie mam wrogów tylko przeciwników (oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu, kto gra w szachy ten wie o czym piszę). Brak rynku to i Kaśka szura niemal po dnie bo nie ma się jak z moonówki "dowartościować", widziałem nie raz Twoje l…
-
Od mojego TEREFERE proszę się odczepić takie mam jakie mam i nic komu do tego ta gra to zabawa i tyle z niejednym wrogiem wypiłabym w realu piwo życzę powodzenia miłej zabawy życzę
-
Przyjmujemy wojnę Szkoda że ten sojusz bociarzy nie potrafi walczyć z kimś swojego pokroju ale cóż trzeba się w jakiś sposób dowartościować
-
Cytat od Kosti90: „Graty choć szkoda byłego sojusznika. wychodzi na to że moja paczka właśnie skończyła gre. Uni było rewelacyjne. miłego przetopu! i na koniec pozdrawiam! Yarbi, Pandemia, Skaut! P.S. widzim się na Quasar ” Dalej jest rewelacyjne, bo parametry są na prawdę fajne, aczkolwiek są małe wyjątki w postaci pewnych jednostek, ale przyjdzie moment, że te wyjątki się wykruszą i może być tutaj na prawdę fajna rywalizacja
-
witam Trzecie podejście do tego Pana. Idealne okienko trafione. Ciut recy brakło, ale ujdzie - Skaut2025.06.2020 11:40:21Nie szkoda Ci paliwa - Oddaamm25.06.2020 11:40:35ciut brakło do 3 razy sztuka - Skaut2025.06.2020 11:41:13Hehe powodzenia - Oddaamm25.06.2020 13:42:35:-) mówiłam do 3 razy sztuka ? Przez atak na xxxx powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w xxxxx - 12725x Mały transporter - 29424x Lekki myśliwiec - 963x Ciężki myśliwiec…
-
Teraz raporcik dodany prawidłowo zatem mogę coś naskrobać Gratulacje dla obrońców jak i agresorów... Starcie mega. PZ ogromny. Pozdrawiam z zaświatów Kalyke
-
Starcie fajne, lecz to nie jest obrona Cytat od FAQ ST: „Gracz: Czy jeśli w końcówce RW jest napis "Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia", to oznacza, ze jest remis i nie ma ani zwycięzcy ani przegranego i nie ma różnicy, kto zamieści RW na forum? Moderator: Nie. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty. ” Zatem wg tego powyżej i wg tego: Cytat: „Agresor stracił łącznie 88.135.832.000 jednostek. Obrońca stracił …
-
Cytat od Antharas: „Tak z ciekawości zapytam, skoro lot się odbył, dex został spalony, do starcia doszło i dowód to RW + rsy, to czy za wygrane starcie dostaliście surowce? Czy rekompensaty nie będzie? Coś słyszałem że wczoraj padła jakaś flota przez problem z logowaniem i ktoś tam ja odzyska bo to sytuacja nadzwyczajna (z czym się zgadzam) Takie starcia na remis to też chyba sytuacja nadzwyczajna ” Zacytuję wiadomość otrzymaną od supportu: Cytat od Support: „Witaj zona_rolnika, nie przewidujemy…