Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 666.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od wakat: „Uprzejmie przypominam, iż na poddanie wojny musi wyrazić zgodę strona przeciwna. ” Żadna nowość ze strony LHiP... Oczywiście przyjmujemy poddanie. Dziękuję za zabawę

• Cytat od gotYaaa: „Przepraszam, ze sie wtrace ... ale az mi sie copka sesuneełaaa zono szanoofna .. jak tak czytam wsio co wypisujesz too stfierdzaam , ze brakujee Ci uziemienia .. tzn tego bolca co w gniazdku jest xDDD ” Bo zapewne nie rozumiesz tego, o co chodzi OldRiddickowi Ja nigdy nie kupowałam anty, a teraz zapewne zobaczył, że mam top50 to muszę na anty jechać... A u mnie wygląda to tak: zrzut.png

• Cytat od OldRiddick: „Cytat od zona_rolnika: „To będzie chyba wojna o to, kto więcej antyrecków nabuduje ” W końcu możesz pokazać w całej okazałości swoją postawę odnośnie obecnie chorych zasad OG. Zablokowali PUSH na rynku wyłączając go a z którego korzystałaś do woli to i kasa na AM się znalazła choć niby się brzydzisz AM ehheheheheh. Na przyszłość... Nie jestem Twoim wrogiem ale brzydzę się Twoją postawą bo TERE mogło być jednym z nielicznych sojuszów obecnie z zasadami które szanuję. TERE od…

• Witam W porównaniu do kolegów to locik skromny, ale zysk jest więc git Pozdrowionka dla mojego psychiatryka i wszystkich znajomych Dnia 19-08-2020 10:13:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 2.225 Okręt wojenny 1.224 Pancernik 814 Pathfinder 1.855 _________________________________________ Obrońca Mitsu [EoF] ________________________________________________ Mały transporter 836 Duży transporter 841 Lek…

• Wrzucam za sojusznika, który hasła do forum zapomniał OBRONA Nick [LHiP] vs. Mogul Rocket [TEREFERE] ~ 162.06% Dnia 16-08-2020 23:35:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nick [LHiP] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 407 Krążownik 129 Okręt wojenny 80 Reaper 1 Pathfinder 80 Mały transporter 548 Duży transporter 200 _________________________________________ Obrońca Mogul Rocket [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporte…

• Moje ostatnie St na forum. Dzieki za grę. Pozdro dla wszystkich uczciwych. Dnia 18-08-2020 17:14:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Nova [UoS] ________________________________________________ Duży transporter 583 Krążownik 7.673 Okręt wojenny 4.038 Recykler 480 Sonda szpiegowska 265 Bombowiec 41 Satelita słoneczny 260 Niszczyciel 65 Pancernik…

• Brak opisu. Dedy dla yody. Dnia 18-08-2020 15:36:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 73.402 _________________________________________ Obrońca Orbitek [MASOWKA] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 5.255 Recykler 358 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 1.197 Niszczyciel 600 Gwiazda Śmierci 34 Pancernik 523 Reaper 310 _________________________________________…

• Cytat od new_mateuszgg: „SzO dla JELONKA gratulacje dla rolniczki za wbitke miedzy odswiezeniami Cytat od zona_rolnika: „Resztę złomu zostawiłam dla obrońcy za postawę i wielki szacunek mało graczy nie podkrada złomu ” zawrócilas czesc reckow zeby cos zostalo dla obroncy za postawe? wow podwojne graty ” Postawa obrońcy godna szacunku i pochwały co się chwali w dzisiejszych czasach ogame gratuluje sojusznika wielkie SZO z mojej strony zostały grosze na pzcie ale należały się pozostawienia, zawróc…

• Starcie dedykuje sojusznikowi z okazji jego urodzin Witam W południe zabrakło 3 min - I Luciferi17.08.2020 13:40:24Chyba nie dzis - zona_rolnika17.08.2020 19:24:14chyba jednak tak Ale wieczorem jeleń wpadł w sidła Wielkie Szo obrońcy bo nie podbierał złomu mimo iż miał ponad godzinkę KU CHWALE TEREFERE Pozdrowienia dla całego mojego psychicznego sojuszu TEREFERE na tym i innych uniach, dla przyjaciół i wrogów Resztę złomu zostawiłam dla obrońcy za postawę i wielki szacunek mało graczy nie podkra…

• Witam Byłam pewna, że nie wejdzie, bo obrońca dość aktywny. Zdarzały się okienka, ale nie udawało mi się nigdy wpasować Do teraz Dofarm poszedł tuż przed dolotem, ale obrońca już wiosłował surkę DTkami i no stocznia na 9 na moonie, więc nie warto było ryzykować wtopy na LDL-ach Starcie bez pancy, bo one leciały na co innego, ale i tak bidy nie ma Złomek cały u mnie. Pozdrowionka dla Wszystkich moich Terefere oraz znajomych Dnia 17-08-2020 10:01:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor …

• WITAM STARCIE WSTAWIAM ZA SOJUSZNIKA KTÓRY SIEDZI W OBORZE I SAM NIE MOŻE FLOTA STAŁA I JUŻ NIE STOI POZDRAWIAM NAJBARDZIEJ PO.....Y SOJUSZ NA UNI CZYLI TEREFERE ŻEBY NIE BYŁO ŻE TYLKO JEDEN SOJUSZNIK ZŁOMUJE Dnia 16-08-2020 09:40:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XALIENX [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 2.145 Okręt wojenny 367 Pancernik 707 Reaper 86 Pathfinder 355 _________________________________________ Obrońca Senator Herschel [JELENIE] …

• Cytat od Vegass: „Nie chce mi się ” Widać że z Terefere

• Cytat od Dewey89: „Zona Ksiecia z Bajki pewnie juz ma mokro znowu jej sie udalo wyciagnac swoj sojek z dolka :D. Zysk ekstra przetapiaj i top1 twoje :D. PS: Jeszcze troche i fsa nie bedziesz musial robic :D. ” Serio ??? Nie nie mam mokro ani się nie posikałam ani nic Lepsze rzeczy na mnie działają Sojusznikowi graty ku chwale TEREFERE obrońcy co do wyciągania z dołka od czegoś jestem założycielem

• To będzie chyba wojna o to, kto więcej antyrecków nabuduje zona_rolnika [TEREFERE] vs. urlopowo [LHiP] ~ 118.96% Dnia 15-08-2020 13:24:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 1.653 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca urlopowo [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 813 Duży transporter 202 Recykler 56 Sonda szpiegowska 739 Satelita słone…

• Cytat od laser: „kolego jaja to trzeba miec zeby stanac fair do wojny a nie zbierac topki do swojego sojuszu tak jak to robi zona rolnika na czas wojny ;))) ” no jasne ich było 28 nas 19 teraz 20 o jakich jajach mówisz chyba tych co flota z tej wojny sobie robi

• Dzień dobry W imieniu sojuszu TEREFERE wojnę przyjmujemy Pozdrawiamy niech wygra lepszy

• Po 15 też event jeszcze działał... Sojusznicy wymieniali próby i nagle 22% zamiast 40%... Przydałoby się wyjaśnienie oraz hmmm rekompensata w postaci przedłużenia eventu, którego de facto nie ma ?

• Witam. Dwa RW niestety za stare by tu wstawić, o tym też prawie zapomniałam Skan, lot, boom Obrońca dał loga chwilę po starciu, po czym na potęgę recki spawał. screennnnn.png Na szczęście do moich nie było dużo czasu. Od bilansu można odjąć jakieś 120kk mety i 50kk krisu. Raporty zbiórki się skasowały Pozdrowionka dla Wszystkich moich Terefere i znajomych Dnia 05-08-2020 19:40:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] _____________________________________________…

• Cytat od Pseudo Eko: „Cytat od zona_rolnika: „Temat chyba zdechł, już od dawna brak aktualizacji, mogę przejąć jakby co ” Faktycznie od dawna..92194e86020cf418bb47412205bcfe4c.png Nie każdy żyje grą ” No fakt, nie spojrzałam na dół posta i faktycznie była edycja tydzień przed tym jak dodałam post... Kierowałam się tym, że kilka starć z topki nie zostało zaaktualizowane. Tak więc raz na tydzień wystarczy, ale jakby co... Mogę poprowadzić Prościej by było aby każdy kto dodaje starcie na miarę top1…