Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Riverine: „ Jakby na to nie spojrzał - 2,8mld strat LUMP vs 4,6mld DnW (i Berlin ) ” I rozumiem, że złom leci do Twoich dwóch sojuszników ? Jeśli tak to ten bilans byłby prawidłowy co podałeś
-
Heh yodeu zawrócił, złom zebrał, a koledzy po tyłkach dostali Ja bym wolała lecieć do końca niż cofać... No ale każdy ma tam inne wartości Graty udanej akcji, przynajmniej coś lepszego jak lotka w us i lot w 4 minuty
-
Witam Drugi wlot w tego gracza Może nie tak zyskowny, jak ostatnie wloty jokerów w javersa, ale zysk przyjemny Pozdrowionka dla wszystkich Terefere i znajomych Dnia 30-11-2020 17:31:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 32.146 Pionier 6.779 _________________________________________ Obrońca DarnoK [ARES] ________________________________________________ Mały transporter 3.912 Duży transporter 6.305 Lekk…
-
Witam A takie to w sumie sobie wrzucę, bo coś tam do przodu wyszło CPNik taki mały Pozdrowionka dla wszystkich moich TEREFERE i znajomych Obrońca zalogował chwilę po wlocie, nic nie napisał, ale życzę SzO. Na odbudowę ma jakieś 90-100 recków złomu Dnia 28-11-2020 18:43:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 62.092 Ciężki myśliwiec 7.552 Mały transporter 25.000 Krążownik 20.000 Okręt wojenny 2.131…
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
PostCytat od maciek: „A co to się tu dzieje ? ktoś mi opiszę co się działo jak mnie nie było? Kto gra na moim starym koncie kto gra na soyerze i co Yoda i fever działają ? ” Nawet jakbyś był na bieżąco w grze to i tak by ciężko było to ogarnąć Tu są takie roszady, że mało kto cokolwiek wie
-
Nie chcę czytać wszystkich komentarzy, ale wygląda mi to na lustro lub zaplanowaną podstawkę i moje domysły sugerują, że to było pode mnie w ramach zemsty Jeśli tak to ja akurat miałam dzisiaj zawalony dzień i nawet nie skanowałam Graty zaplanowanej akcji, lepsze to jak wbijanie w us i lot z lotki... a z pewnością lepsze jak zrobienie 300k panca w tydzień
-
ja nie wiem czy jest tu czegokolwiek gratulować.... anty flota, rozbija się na anty flocie... wcześniej to się anty obronę robiło, teraz widać coś się zmieniło... w ogóle tukan to bije wszelkie rekordy... 2-3 dni i tu odpuszczam, bo to po prostu tragedia.
-
serwery padają :P
Postnajpierw tukan teraz octans to samo zaczyna sie dziać, expy nie wracają, raporty szpiegowskie nie dochodza @Kasia321 @Art co się dzieje ? eiEdit: octans już działa
-
Ja nie twierdzę, że to push, może i faktycznie magic nie widział akty, bo nie korzysta np z AGR, ale lampa mu się paliła cały czas... Ale kiepsko to wygląda... Oczywiście nic nie zgłaszam, już mam olewkę na octans po całości to co się tu wyprawia i to bez żadnych konsekwencji to jak pisałam w pierwszym poście: parodia, bo nawet kabaretem to już nie jest...
-
Na octans już mnie nic nie zdziwi, ale ostatnio tu się czysta parodia dzieje: - Queen_of_the_Ogame15.11.2020 21:17:20ehh ja leciałam przez galę i poderwałeś mimo braku akt, a teraz świecisz się cały czas a magic cię trafił... - Miracle15.11.2020 21:19:24skąd wiesz, że magic trafił ? - Miracle15.11.2020 21:20:46miałem myśl, żeby niepoderwać w czasie Twojego lotu bo kończę tu gre, ale jednak kobiecie się nie oddam, lot magica widziałem, a wręcz wysyłałem expy w czasie gdy on leciał... mając flotkę…
-
#78 | Top 1 ACS | yoda [inus] & Gate Crasher [inus] vs. SugarMan [PsB] ~ 865 722% (PARIS PLATYNOV)
PostCytat od Wueserha: „ ” XDDDD dobreee żeby nie było offtopu graty i SZOrować podłogi
-
PostCytat od BIEDRONEK77: „ idę sobie drinka zrobić .....no co moge napisać jak i tak każdy wie........ przetapiajcie ” ja idę na kawę a Ty napij się jakiegoś nerwosolu albo meliski xD a jak jest jest fajnie śmiesznie wesoło i kolorowo obrońcy życzę wszystkiego najlepszego sto lat :***
-
PostGratulacje ST na miarę top 1 i top 2 ilość recków przerażająca Mała sugestia do władzy ogame dodajcie klik ha ha
-
Witam Drugi lot na tego Pana dzisiaj. Po pierwszym zaproponował mi kupno dexu za metal Miałam nadmiary to się zgodziłam. Kilka godzin później, patrzę minutki, skan, lecę, doleciałam, a ten po wlocie mi pisze, że ze względu na handel to przez 72 godziny nie mogę go atakować I jeszcze do regulaminu odsyła... Cóż... Widać znamy różne regulaminy, nie wiem z jakiego on korzysta, ale lepiej, aby zaczął korzystać z właściwego Złom bez około 3,5kk mój - Makolongwa : ban leci kolego - Makolongwa : handlo…