Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Potwierdzam, w układzie leciałam sondami do sojusznika na godzinne zatrzymaj 30 sekund, postałam minutkę, zawróciłam a sondy wracają równą godzinę... to błąd czy celowa zmiana? Rozumiem że jak polecę przez galę gsami na zatrzymaj na godzinę i zawrócę przed końcem czasu to gsy będą wracać godzinę - rewelacja
-
kruchy vs. Pocwicz ZeroAnty [G2 Army] ~ 84006.34% top1 solo / pożegnanie
Selene - - Starcia Kalyke
PostPiękne ST na pożegnanie, wielkie gratulacje kruchy!. Osiągnąłeś tutaj co chciałeś, życzę Ci tyle samo chęci i wytrwałości na u68 teraz :).
-
Cytat od KrecikMax: „zawsze mowie uderz w stol a nozyce sie odezwa zaraz cale PN tu wejdzie :))) jak chcecie zaprosze jeszcze kolegow z 3X ,Komornic itp itd normalnie temat wypas sie zrobi :: Selene to ze nie grasz * to kazdy widzi bo konto cos nie rosnie ostatnio bo ” A z czym masz problem tak w ogóle? Jak widzisz że nie gram to dlaczego napisałeś że gram? przeczysz sam sobie ale w zasadzie niewiele mnie to interesuje, konto oddane i nie chcę wiedzieć nawet co się z nim dalej dzieje :). A zapra…
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od 19dawid45: „mi tylko chodziło o zaznaczenie że i u was są takie przypadki. Co do Fila nie wypowiadam się więcej.. szkoda strzępić ryjka ” Przypadki mówisz... a piszesz o całym PN więc to jednak spora różnica i o to mi chodziło
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od 19dawid45: „Cytat od Selene: „Cytat od 19dawid45: „ja zauważyłem że PN lubi rakiety sam je dostałem za to że podniosłem flote z moona i wysłałem wiadomość że jestem tak by agresor czasu nie tracił ” Wypraszam sobie, ocena na wyrost i nieprawdziwa ” Opinia prawdziwa . Sam doświadczyłem jako top 2500 takiej sytuacji. Za podniesienie floty i napisanie że jestem otrzymałem pakiet rakiet:) ” I naprawdę na tej podstawie masz prawo cały PN oceniać? Ja w taki sposób nie postąpiłam wiec mogę Smi…
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od 19dawid45: „ja zauważyłem że PN lubi rakiety sam je dostałem za to że podniosłem flote z moona i wysłałem wiadomość że jestem tak by agresor czasu nie tracił ” Wypraszam sobie, ocena na wyrost i nieprawdziwa
-
błąd rynku
Selene - - Błędy w grze
PostTo już staje się żenujące... czy ktokolwiek zainteresuje się tym błędem? Zero reakcji od poniedziałku? Dlaczego błąd jeszcze nie został zgłoszony? Dlaczego nikt z teamu nie napisze czy cokolwiek w tej sprawie się dzieje? Każdy ma jakieś swoje granice cierpliwości, zapewne wielu graczom ona właśnie się kończy, bo nie widać końca błędów, z każdą aktualizacją coś tam jest naprawione a pojawiają się nowe błędy, tak ma wyglądać gra? Jaka gra w ogóle? teraz albo lata się na 16 pozycję dopóki ktoś z gł…
-
Jest wreszcie chwila czasu więc może krok po kroku jak to wygląda. Sprzedający zamieścił ofertę na sprzedaż 10.000.000 kryształu za 19.999.999 metalu. Zamieścił kilka takich ofert. 24e524a47f7b.jpg Ja dałam autozapytanie na zakup 10.000.000 kryształu za 16.000.000 metalu z tolerancją 25%. Ściągnęło mi jedną z jego ofert. 7278b816da67.jpg Moja wiadomość z rynku: Przybył statek handlowy01.01.2020 18:12:12 Od: Statek handlowy Przybył statek handlowy. Możesz odebrać następujący towar na planecie Ksi…
-
Ale ja mam na mysli zwykłą ofertę a nie autoofertę, sprzedajacy nie ma żadnych widełek i wystawiając 50kk deu za 100kk kryształu oczekuje że dostanie te 100kk kryształu minus opłata a nie 80kk minus opłata. Rynek jest źle zaprojektowany po prostu. Jesli czyjeś autozapytanie obejmuje tą ofertę to powinno dostosować się do tej oferty, kupujący deklaruje przeciez że kupi deuter w granicach podanej tolerancji, tymczasem juz przy wystawianiu autozapytania pobiera mu dokładnie tyle surowców ile sam za…
-
Z punktu widzenia sprzedającego to chyba nie bardzo, bo zamiast otrzymać 100 procent otrzymuje nie wiadomo dlaczego tylko 80% a wystawia zwykłą ofertę, bez żadnej tolerancji. Jak chcę sprzedać 50kk deu za 100kk kryształu to dlaczego mam dostać tylko 80? bo ktos wystawił takie autozapytanie?. Moja oferta nie ma tolerancji więc to autozapytanie powinno się dostosować do niej a nie odwrotnie.
-
Cytat od Ciernik [COMA]: „generalizujesz a ten przypadek jest inny ” Nie wydaje mi się, nie jest wcale powiedziane że Filu pamiętałby o średniej nawet gdyby tej sytuacji z grubym nie było. A przez to całe zamieszanie Koloc na przykład tez był blisko Walecznego Łowcy i gdyby wcześniej wiedział jak to się potoczy zrobiłby jeszcze parę % a tak odpuścił pod koniec rozgrywki.
-
Piękne starcie bez dwóch zdań, gratulacje dla wszystkich biorących w nim udział!. I szo wszystkim :). Więcej nie trzeba nic pisać, gra się właśnie dla takich starć.