Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje zygunia, ładny zysk, szczególnie w deuterku, jeszcze większych zdobyczy życzę . A gracz powyżej chyba jest w trakcie zwalczania kaca... w każdym razie nudnawo na forum więc czekamy na te mądrości życiowe . Obrońcy szo.
Udany debiut na u68 i w PN, oby tak dalej i dalej i dalej, spamowanie do sojuszu masz opanowane, teraz poprosimy tutaj . Przetapiaj i rośnij nam szybko bo konkurencja nie śpi . Obrońcy szo.
Pozdrawiam PN a szczególnie nowych sojuszników, Hunters, DoF, buddy i znajomych . I MAĆKA. I VANA. Obrońcy szo. Dnia 12-08-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca warzych [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.105 Duży transporter 14.000 Lekki myśliwiec 361 Krążownik 500 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 4.442 Sonda szpieg…
Cytat od zefir: „Cytat od JTR: „przeznaczenie zysku nie bardzo dla mnie zrozumiałe ” Zaraz po wybadaniu Astro 24 sprawdziłem, że aby móc zabrać się za 25 poziom, muszę spełnić 3 wymagania. Pierwsze mam już z głowy, drugim jest technologia nadprzedstrzenna na 20. Tak jak pisałem w pierwszym poście, na tą chwilę udało mi się ją dociągnąć z 9 na 17 poziom, czyli 3 poziomy jeszcze przede mną (ich koszt to nieco ponad 3,6 miliarda kryształu oraz niecałe 1,9 miliarda deuteru ” Straszne... jednak dużo …