Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Selene - - Starcia U68
PostDziękuję wszystkim zaanagażowanym w to starcie, szkoda że tylko 5 graczy może polecieć w ACS bo było więcej chętnych ;). Kiedyś myślałam sobie żeby chociaż jednego z agresorów z ST na Yes Manie trafić i mogę kończyć z ogame, a tu padło już dwóch a trzeci się skasował na banie a ja dalej klikam, bo taką ekipę jak mamy teraz ciężko opuścić a może jeszcze czasem do czegoś się przydam Cytat od bocieek: „Wojtuś Lamusie żeby Selenka Cię walnęła to potwarz prawie jak Ciapata ” Tym bardziej się cieszę ż…
-
Van [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] & Celestial General [P N] vs. Maciek2 [P N] & Van [P N] & Wisior [P N] & Mallory [P N] & Selene [P N] ~ 505 000 % - dla Franca
Selene - - Starcia U68
PostNie spodziewałam się że dostanę zaproszenie żeby "zrobić coś głupiego" a tu taka niespodzianka :). Dziękuję, cieszę się, tym bardziej że dobrze się to dla mnie skończyło, bo do końca nie byłam pewna czy ja złomuję czy będę złomowana . No i Maćka gsy tym razem obronione, oby tak dalej . ps. oczywiście zdrówka dla Franca!
-
[OBRONA] Selavi [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Zakochany Pilkarz & Celestial General [P N] ~ 27 989.89% (+ 2926.78%)
Selene - - Starcia U68
PostZysku z tego nie ma ale satysfakcja jest no i st w obronie dla odmiany, gratulacje