Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 288.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS - czubulus [KNR] & El Marek [KNR] vs. Krystiano [SMERFY] ~ 662097.8%
angelsin - - Starcia Wezn
PostNo co by dużo nie mówić... piękny % , kolejny w waszym wykonaniu. Jak już zostało napomknięte - topcie na eko. Hegemoni się tu komuś zachciało KRYSTIAN - powodzenia w realu. Uszy do góry, złom od tych jegomości to żadna ujma
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
angelsin - - Wojny Wezn
PostO polowaniu na satki mowy jako takiej nie ma, gdyż rozsądnie KNR zasugerowało 200% jako minimalny próg do wojny i to się chwali
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
angelsin - - Wojny Wezn
PostCzłowiek się cieszy że staliśmy się godnym rywalem , skoro KNR nas do tablicy woła a tu widzę masowe obejście BASHa... weee mnie tu jeszcze smoka brakuje
-
Wstawiam na prośbę Chariska, bo to lama co jak mówi - st nie wstawia sama. Chariseczek: " pozdrowienia dla sojuszu banksterków i dla sojka GodOfWar z Galatea" Dnia 28-04-2019 13:01:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 228.444 Okręt wojenny 44.596 _________________________________________ Obrońca thor [M_W] ________________________________________________ Mały transporter 9.113 Duży transporter 6.152 L…
-
Witajcie Wezuwianie, Jako że ostatnimi czasy Banksterki , coś nie coś latają - postanowiłem wstawić 3 grosze od siebie. Pozdrowionka dla Banksterków i buddy, pozdrawiam także mordki z Dorado Szramie SzO, jak już się zaloguje. PS: Ja naprawdę lubię smoki Dnia 26-04-2019 23:03:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Angelsin [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca szrama1985 ___________________________…
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] vs. thor [M_W] ~ 30942.08%
PostUstrzelona flota widmo... ale nie na BFS więc tym większe graty. Obrońcy lizak
-
janko13 [BANKSTER] & Loyko [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] & Zlomek [BANKSTER] vs. Hamiltonian ~ 33549.89%
PostJak napisał Her stało nie stoi - i wyjątkowo cieszy... Czubulus - spontan jakich mało , zwłaszcza jak przez pierwsze 20min zlewa się udostępnione skany przez sojusznika Gratuluje finalnego wykończenia i przyjemnego zysku do podziału. Dzielcie i rządźcie Silver , powodzenia w realu co by się poukładało - bo wnioskuje że coś się dzieje , a jak będą chęci , czas i natchnienie wracaj i graj. Ladys, czy nam się chce... nie wiem , ale na pewno staramy się zwalczać marazm
-
El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Masza [KNR] vs. Wojak [SMERFY] ~ 332 041.9% - TOP 1 SOLO uWezn ;)
PostPiękny starcie!!! jeszcze lepsza postawa obu Panów w tym starciu gratuluje Markowi % i rekorku solo uni wezn jak i Wojakowi spokojnego podejścia do tematu. Myślę że koledzy wybaczą SzO Wojak a Markowi przetopu na eko. [ciach] Super Moderator Ruda:offtop
-
Pożegnanie z ogame
PostRozpisywać się nie będę... mamy czasy jakie mamy różne rzeczy w grze są dozwolone, na inne jest cicha zgoda na jeszcze inne przyzwolenie GO. Odmówić Ci dex osiągnięć nie można, ogame stało się typem gry pay2win - jak Ty grałeś nie wiem ale jak wspomniał safar, wszelkie możliwe top 1 w statach miałeś , i niektóre nadal masz. Odpoczywaj, i czyń co uważasz za słuszne. Wszystkiego dobrego i wesołości na te wyjątkowe święta!!
-
El Marek [KNR] & Masza [KNR] & tatomija [BANKSTER] & czubulus [KNR] & Loyko [BANKSTER] vs. tayger ~ 67970.2%
PostEgzotyczny ten acs i like it Przetapiajcie na latawce, a Taygerowi SzO - wiele nie stracił.
-
Ileż to osób na to polowało, ile przepalonego dexu na ten cel się wąchało... a tym czasem w niedzielny poranek sobie BFS został... Wams zczere gratulacje, szkoda że wiecej nas się nie podpieło no ale bezpieczeństwo przede wszystkim Absynt, szczere SzO , za pewno coś gdzieś Cię zatrzymało - jesteś graczem aktywnym i pilnującym się i mam nadzieję że zostaniesz w grze.
-
wyraziłem zdanie i nawet nie zostałem zbesztany, nie ukrywam że wyrażając je patrzyłem na to na ile zmiany uprzykrzyły by mi grę, a nie uprzyjemniły innym. Ogólnie sądzę że w/w zmiany nie jak wniosą ożywienie na uni bo to nastąpi po prostu z kolejnym UF. Próżno szukać chętnych do gry od 0 bez wsparcia znajomych gdyż jak zostało to wyżej wspomniane - nie mają szans na dogonienie topki (tak jak i ja dajmy na to grając eko) Fakt większy % z debrisu pomógł by aktywnie grającym flociarzom oraz słabsz…