Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 288.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Terry: „Fajny procent, dobry zysk, gratulacje za topke. Teraz do tych panow co tak bardzo placza nad ufs, pograjcie jeszcze troche az do laczenia z Q zobaczymy ktory z was pierwszy zrobi fsa, zreszta nie bedzie to mialo zadnego znaczenia moony wam pospadaja nawet jak bedziecie 24h na koncie, wiec zamiast tak bardzo kozaczyc i wyzywac innych od ufs pomyscie kim bedziecie po laczeniu. ” oj widzę do kogoś już jakieś info dotarły a ja tam starym klasykiem uni Wezn rzucę, "siadło to siadło -…
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
angelsin - - Starcia Wezn
PostChari, odpoczywaj - żyj życiem prawdziwym Dłuższy czas zastanawiałem się czy komentować czy nie... Będę mało oruginalny - ale zawsze taki jestem... staram się być obiektywny. Oczywiście nie cieszy mnie fakt sojusznika w reckach. Chari osobowość ma jaką ma, moje zdanie na temat swoich czynów także zna. Nie ma co wylewać pomyjów na Absynta czy agresorów - tak ,mało moralna zagrywka ale każdy sobie z tego sprawę zdaje. W obecnej sytuacji myślę że można to zrozumieć... ja rozumiem. Nie pochwalam wyk…
-
Lares, ale ja absolutnie nic nie zarzucam Czubulusowi, bo przy jego statusie miał by się brudzić pushem na takich drobniakach ^^?? bezsensu by to było. Vizzion dużo gada , dużo wytyka a sam święty nie jest. Z resztą wielu się tu zarzeka bo niby nie ma dowodów a swoje wie. i Takie to od co się granie zrobiło... wiem ale nie powiem, bo nikt za rękę mnie nie złapał - a co nie ejst zabronione jest dozwolone. Ja tylko sugestywnie odniosłem się do wypowiedzi Vizziona i jak widzę trafnie... co do Pazia…
-
Cytat od ViZZioN: „@Darth_Yoda wydaje mi sie ze w Leonie Zawodowcu chciales grać główną role czy sie myle? ” Hehe tak troche kolega Vizzion zapomniał chyba że w/w filmie grał Jean Reno, natomiast główne skrzypce po za Leonem Vizzion grałeś już szybciej na koncie Szewczyk_oddam ale co my tam wiemy Gratuluje Czubulus, słaby push ale licze że kolejny będzie owocniejszy top na eko
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
angelsin - - Wojny Wezn
Post[KNR] 33 115,71% - [BANKSTERS] 169 128,25% W imieniu swoim jak i sojuszników także dziękujemy za to urozmaicenie czasu w świecie Wezn... mimo dysproporcji, szczęśliwym trafem mamy wynik korzystny dla nas. Akcje sojuszu KNR to głównie działania Czubulusa i Marka (warto wspomnieć o dodatku od Maszy), u nas kąsały głównie komary. Części wydarzeń z wojny tu nie widać, gdyż finalnie nie przynosiły żadnych rozstrzygnięć czy też rw. Myślę że aż tak nudno i śmieciowo finalnie nie było Życzę Wam i nam ud…
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
angelsin - - Wojny Wezn
PostWitam, zgodnie z prośą @wakat przygotowałem aktualne podliczenie Katastrofa Na Ryj [KNR] 31 670,01% - Banksters [BANKSTERS] 168 712,05% Super Moderator wakat:zaktualizowałem tytuł tematu
-
Freeman [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 166295.36% / OBRONA / - wojenne RW
PostAllle urwał, ale to było ładne ale to jest dobre!!! A tak na poważnie, szybki i wściekły... jeszcze kurz po kontrze na pc nie opadł a Ty już się odgryzłeś. Free od dłuższego czasu lubił przepastne , nad wyrost duże loty i to jeszcze odległe... Widzę to tak... Free widząc rw zrobione przez Czubulusa i Marka ruszył na to co miał pod ręką myślac że to był bfs?? chyba komunikacja gdzieś zawiodła... nie mój biznes dla nas szczęśliwy traf. Loyku przetapiaj , należało Ci się Free , szo życzę przez wzgl…
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 23 334.54%- wojenne RW
PostRaz na wozie raz pod wozem, zasadzka planowana od dłuższego czasu zapewne... Loyko SzO Wam gz % do wojny
-
El Marek [KNR] & Deca-Durabolin [KNR] & czubulus [KNR] & ViZZioN [KNR] vs. Unkas [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] ~ 102557.3%
Post1100gs ProLamy pod ręką i nie poleciały... wee GRATKI % topcie na eko Unkas SzO
-
angelsin - - Wojny Wezn
PostDokładnie, nie ma co nie czepiajmy się urlopów bo myślę że wojna jest dodatkiem do całego ambarasu. Nie będziemy się teraz raportować bo oba sojusze miały ponad 50% członków na U Znam Twój ból Marku, także mam prace i ciężko myśleć wtedy o grze Bez spinki o niebieskie , urlopujmy wg potrzeb i reala, it's just fun
-
angelsin - - Wojny Wezn
PostKomary tak mają że kąsają... Marku , przy dysproporcji flot jakie są, nie ma się co dziwić że ktoś ma jaja jak orzeszki ziemne ale czy rozsądek w akcji jest zły??? To tak odnośnie Twoich pw po akcji na janko i Loyko
-
angelsin - - Wojny Wezn
PostMoże szczepionka BANKSTER's pomoże okiełznać chorobę Kanariego. ANGELSIN [BANKSTER] vs. Kanari [KNR] ~ 211.87% Dnia 31-05-2019 21:16:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ANGELSIN [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55.555 Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca Kanari [KNR] ________________________________________________ Mały transporter 5.428 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Satelita słoneczny 36 Wyrzutnia rakiet 11.…