Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 288.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tak nie ma to jak handel życia... inni wala przyrosty rzedu 100kk na 1h dzieki temu co sie dzieje na rynku a czlowiek chcial sobie zwykly handel zrobic a i tka go wydymało ale co tam karyuzela chula - przywyknijmy do nowej rzeczywistości jak już ostało to dziś przywołane gyazo.com/a8e28223ba78dc687ac1168d76561e34 gyazo.com/bf36a6768676b47474e8bef44c74b7c2
-
Dobrygracz & Maszka [KNR] & El Marek [KNR] vs. SzaMyAmator [SMERFY] ~ 184 527.34% - Zemsta jest słodka....
angelsin - - Starcia Wezn
PostNo rzekł bym szybka riposta za drób Czubka, gratuluje ładnego % na zakończenie roku wszystkim wezuwianom szczęśliwego nowego roku
-
tatomija [TTG] & Lajdos [TTG] & Bobrek [TTG] & ANGELSIN [TTG] & Prosiaczek [TTG] vs. BakuBakus ~ 691.25%
angelsin - - Starcia Leda
PostCytat od Farnah: „Graty starcia widze ze tu uciekliscie a konta na wezm sprzedaliscie szkoda.... Powodzenia na nowym uni i latajcie dalej obrony szo ” między ucieczką , a rezygnacją z pewnego etapu spora różnica pozdro
-
tatomija [TTG] & Lajdos [TTG] & Bobrek [TTG] & ANGELSIN [TTG] & Prosiaczek [TTG] vs. BakuBakus ~ 691.25%
angelsin - - Starcia Leda
PostUff pancerne sondy wytrzymały, gratki nam a obrońcy powodzenia - w zależności od decyzji albo w realu albo w wirtualu
-
Wygląd
PostCytat od Revenine: „Nowy pasek jest mniej czytelny i sam sie przesuwa na prawdę poprzednia wesja była lepsza, poza tym tez nie rozumiem dlaczego nie można wysłać floty na jednej zakładce, 3x mniej zapytan do serwera, tylko ustawiamy i leci ” myślę że ma to plusy i minusy, ileż to razy ktoś spalił by deuter nie mając możliwości upewnić się czy dobrze ślę flotę co do suwaczka nowego przy % prędkości floty... często nie zapisuje kliku na % lotu i przesówa się do maxa co sprawia że można się nieźle …
-
Handlarz
PostObiema rękoma podpisuje się pod pomysłem. Na ten moment sytuacja na Ledzie ma się tak, że przy odrobinie chęci , a tej jak wiemy zaradnym Polakom nie brakuję mamy otwartą, legalną drogę do pushu pasywnego po przez rynek. Ale jak to... ? a no normalnie przy przeliczniku ustalonym minimalnym na poziomie 2/1/1 doszliśmy do sytuacji gdzie za 1 kryształ płacimy nawet 2,5 jednostki deuteru a metalu nawet 5 jednostek... umarł handel konwencjonalny, Było by milo gdyby przelicznik na rynku ustalony zosta…
-
za metal/deuter
angelsin - - Handel Leda
PostJak w temacie, kupie kryształ za metal/deuter przelicznik do uzgodnienia , kontakt w grze Lord Ranger
-
No proszę, za chwile się okaże że rekolekcje możemy tu poprowadzić. ale tak w temacie: J,8, 7-8 A kiedy w dalszym ciągu Go pytali, podniósł się i rzekł do nich: "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem". I powtórnie schyliwszy się, pisał na ziemi. tak więc graty i uszy do góry Złomku
-
Dzięki za link, jak widział agresor - siedziałem i... i dostałem bencki ;/ , szkoda. z 5min zrobiło się 17min a wydawało się tak krótko. Nie mniej jednak szczęście że nie cała flota... Gratuluje wytrwałości w skanach i finalnego efektu. Top na eko, złomu nie kradłem bo nie lubię , ktoś powie że naiwne a ja powiem - mam swoje zasady. Sobie SzO i oby nie prędko z tej strony starcia
-
Brawo za st, zysk i wypowiedź. Obrońcy Lizak A teraz do tematów ważnych, jak wspomniałeś ... ban na forum bez słowa ostrzeżenia , bez zapytania celem wyjaśnienia wieloletniego konta na forum - gracza , który notabene na pręgierzu nigdy nie wisiał... lekka przesada. Gdyby operatorzy tak samo gorliwie podchodzili do egzekwowania zasad w grze. Chętnie także wrócił bym do otwartej tabeli kar, z wykazem kto?, za co?, do kiedy? oraz do otwartego bana za push czy wulgaryzm. Już samo przywrócenie tych d…