Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 288.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratki fajnego stejka top na eko obrońcy LIZAK tradycyjnie

• Webber nie każdy może wpadać w takie zyski jak Ty czy shimano i to jeszcze na lampie nas i waciki cieszą jak podzielimy na 5-ciu to w sumie chyba choć na nie starczy do następnego.

• Widzę że się rozlataliście oby tak dalej , kolejnych dużych % i zysków.

• Gratki Tatko Dzięki za pozdrówki ale wiesz że ja z tych leniwych i niesmiałych gdzie ja w te zacne progi ST miał bym wstępić ^^?? Gratuluje % i zysku. Obrońcy pakiecik.

• Ehh edol, nie mas zlitości anwet dla tych świeżo poskładanych. Obrońca już chyba nie ma chęci skoro doku nie pilnował.. Tobie przetopu a obrońcy powodzenia.

• Art umieścił dziś filmik board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8716306#post8716306 tu masz odpowiedź jakże rozległą

• Zły kosiarz nie ma lipy - skanuj i kasuj dalej. Obrońcy SzO

• Łamanie zasad gry i bany

angelsin - - DiD Wezn

kilka lat temu pewien już w tamtym momencie ex operator był członkiem mojego sojuszu, nakreślił że takie powiązania graczy z aktualnymi członkami teamu są... ale jest to w zasadzie nie do udowodnienia. Niestety , jak już zostało nadpomniane dowody z poza ogame nie są dowodami, zaś sam team kryje sobie wzajemnie dupę, co by smrodu nie rozgrzebać. Idąc dalej osobiście nawiązałem do pustej dyskisji części graczy między sobą gdzie piętnuje się wybryki KNR a zapomina o własnym smrodzie - co notabene …

angelsin - - DiD Wezn

Cytat od Sierstek: „Cytat od angelsin: „ ” Tak bardzo kręcisz wokół kupowania kont, masz dowód na to że ktoś ze Smerfów kupił czyjeś konto za pieniądze? Czy powtarzasz te same plotki co KNuRki?Masz jakiś screen z ustawką sprzedaży? ” tak się składa że mam ale dowód z innego źródła niż samo ogame nie jest dowodem dla supportu od co więc nie wysilaj się w tej dyskusji... nawet numer konta krystiana mam Sierstek nie rozumiem po co bronisz go jak zawisza skoro sam krystian się nie raz przyznał do te…

angelsin - - DiD Wezn

Odszedłem z Wezn przed zmianami drogi @Zagubiony i owszem kupowanie floty przez rynek po zbójnickim minimalu jest legalne ale... nie jest legalne gdy flotę skupujesz ze swoich multi kupionych za pln , czyli notabene kupujesz flotę sam od siebie aby paść na potęgę główne konto - tu jak wiesz już chyba dość znacznie nagina Krystian regulamin. I żeby było jasne nie uważam że Panowie i Panie z KNR są czyści... nie są i od dawna wiemy o tym ale nie sugerujcie proszę żę SMEFRY/OLD nie mają czarnych ow…

angelsin - - DiD Wezn

@Sierstek Ty tak serio?? o skupie floty obecnie ,po zmianach oraz ogólnie pushu krystaina z wielu kont nic nie wiesz?? np Loyko itp?? @radzio zgred niestety masz racje... i zapewniam Cie że z mojej strony zgody na to nie było ale w BANKSTERS byliśmy z tatkiem tylko szeregowymi graczami

• No i Prosiaczek zamiotła duszyczkę do chlewa gratuluje miłej Pani i do następnego. Obrońcy LIZAK

• Brawo Ty top na latawce i bawimy się dalej. Obrońcy BSzO

angelsin - - DiD Wezn

Nie ma mnie na wezn już jakiś czas, odeszliśmy z tatomija właśnie przez wzgląd na to że jako uczciwi gracze nie mieliśmy szans legitnej konkurencji ani ze SMERFami, w których szeregach są kreatywni gracze potrafiący [ciach] regulamin na prawo i lewo jak wszyscy wiemy, jak i wiedzieliśmy że przeciwko KNR z ich przewagą flotową czy też umiejętnościami wspomaganymi różnymi ciekawymi opcjami nic nie wskóramy. Jak wiemy i pushe zdarzały się obu stronom. To co ujawniliście tylko potwierdza fakt stanu …

• Hrum Hrum, gratulacje Prosiaczku obrońcy koryto paszy , aby się ładnie pasł a tak serio, to SzO pokonanemu

• Graty Panowie, niech surka Wam powiększą flotę obrońcy więcej wytrwałości na Australian Open i SzO

• O matko, w zaświatach usłyszałem łubudu no nic tradycyjne GZ, przetopu i BSzO

• Rynek - dyskusje

angelsin - - Porozmawiajmy o OGame

ja wystawiłem aukcje, w której było 1kk deuteru za kryształ 1.5kk z tolerancja uwaga 20% nie jak robią cwaniacy 1% , i dostałem to co widać, mi porało 1kk wody w momencie założenia oferty dziękuję za uwagę, @---Webber--- wiem żeś nie w ciemię bity, znam Twój nik i Twój skill od czasów uni cyferkowych na starym interfejsie, ale i ja już podstawy ogarniam i wiem ile surowca mi zabrało

• Podgląd wersji mobilnej

angelsin - - Błędy w grze

niestety nic z tym nie zrobiono... sam porobiłem screeny ale widze że nic nie ruszyło.. próbując atakowac z telefonu ziomka z falangi nie miałem możlwiości koordynowania floty... a w zakładce flota poszczególne elementy ataku zwiazku wpadały w różnych czasach...

• Rynek - dyskusje

angelsin - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od dexPL: „Cytat od angelsin: „tak nie ma to jak handel życia... inni wala przyrosty rzedu 100kk na 1h dzieki temu co sie dzieje na rynku a czlowiek chcial sobie zwykly handel zrobic a i tka go wydymało ale co tam karyuzela chula - przywyknijmy do nowej rzeczywistości jak już ostało to dziś przywołane gyazo.com/a8e28223ba78dc687ac1168d76561e34a8e28223ba78dc687ac1168d76561e34 ” A może to jest właśnie poprawiona wersja rynku wcześniej dawało za dużo - to teraz wyrównali. Co by nie było - zgł…