Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-288 z 288.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No kolego, % rewelacja top2 solo nice szybkiego przetopu życzę ;D Blitzkriegowi SzO, cos mu na oslode zostało

• Szu , szczere gratulacje porażającego top 1... co więcej całkiem fajny zysk wyszedł więc tym bardziej. Freeman, jeszcze niedawno Ty mnie gratulowałeś ST więc szczere SzO, eko jest dość mocne na koncie więc myślę że można powalczyć. Swoją drogą nie rzadko się zdarza że taka flota zostaje bez opieki... znalazłeś okazje wykorzystałeś więc jeszcze raz GRATULACJE

• ale się klimacik rozkręcił... uuuu

• BOOOM!!!! zachuczało na uni, szkoda tylko że okoliczności trochu zawiłe... osobiście rozumiem i tatkojmb że poleciał jak i motywacje do niechętnego lotu Marty i Nastrro... nie mniej jednak gratulacje za nowe top 1 ACS sie należą tak więc je składam. Obrońcy bądz nowemu właścicielowi konta SzO życzę, szkoda 8kk pkt które zostały na koncie... przykro tylko że konto oddane = zezłomowane znowu okazało się trafne... dalej w temat się nie zgałębiam zobacze co czas przyniesie, choć fakt tego że Goku ze…

• no no no... zatrzęsło na uni... Serdecznie gratuluje PIĘKNEGO % ale i zysku nie często się takie połączenie trafia Obrońcy gratuluje postawy oraz życzę powodzenia w realu choć może wróci... ponoć każdy wraca

• Hmm... prześledziłem temat i długo myślałem od którego z Panów zacząć... wyjątkowo zacznę od buggiego, nie znam szanownego gracza, ale widziałem że sporo życia w postaci lotów wnosi na uni , tak więc szkoda było by tracić takiego gracza. Z tego miejsca szczere SzO, ja np wróciłem po niemal półtora roku bez tego nałogu do gry. Tatkojmb popisałeś się zacnym % i ładnym rw serdecznie gratuluje tego wyczynu i top2 solo Andromedy, przetapiaj na puszki

• Ładny %, w nie fajny sposób zdobyty, fakt KOTL3T był po za zasięgiem... Kotl3cie drogi, to RW przypomina mi troche ST na game over [TTG GOT] , chłopak pisząc a raczej przekazując dalej zabawna opowiastkę z wulgaryzmem NIE OBRAŻAJĄCYM NIKOGO dostał bana, o ile dobrze pamiętam Ty i JUCEK maczaliście w tym palce, więc szczerzę nie dziwie się że owocek wykorzystał sytuację Choć z drugiej strony tak jak nie podobało mi się zachowanie wobec RAFAŁA< game over> tak i zachowanie wobec Ciebie mi się nie p…

• oj temat rzeka, wiele pieknych soundtracków juz wymieniono, z resztą <DAWNO NIE WIDZIANY WEBBER ZNANY MI Z UNI 49> ładnie to ujął ... HANS ZIMMER jeden z najwększych w branży, z reszta podobnie jak Pan , którego kawałek ja zamieszcze Racja ... - KARMAZYNOWY PRZYPŁYW - GLADIATOR - OSTATNI MOCHIKANIN - MISJA i wiele innych to kultowe soundtracki , które wręcz muszą się podobać, ale ja jako fan SF lubie także cały soundtrack z filmów TRANSFORMERS, i ten kultowy , który w zasadzie wprowadza w film y…