Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 288.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Light gratuluje... Nickowi gratuluje farta ... a ze strony "teamowi" po raz kolejny widać jak słoma z butów wystaje, takiego buractwa poraz enty na Andro bym sie z waszej strony nie spodziewał , weźcie zamiast durnych eventów poprawcie silnik gry za pln od graczy bo wszystko opada i sie podnieśc nie może oO akcja na gs migdała akcja na laroka gdzie pieknie bugushing mimo dowodów obył sie bez kar teraz akcja Lighta a to sa tylko te konkrtne akcje o których wiem sa inne unie i historie innych grac…

• no to kotl3t dlałeś z siebie zrobić tatar... ;/ cóż rutynowe fs jak widać mogą zgubić każdego, pakiet na odbudowe zebrałeś i widzę że tempo masz zacne ekipie złomującej... co do bugów przywyknijcie , niestety na andro często się to dzial przy większej ilości flot lub ich zacnej wielkości... sojusz SCS, poźniej MIT wielokrotnie tego doświadczył przy złożonych akcjach... silnik gry nie wyrabia samo wykonanie niespodziewane jak dla mnie... szkoda że na byłego sojusznika padło ale taka gra, odbudowa…

• no to się kolego rozszalałeś z tymi zacnymi %.... szkoda mikiego zawsze aktywny był nawet na kontre cięzko było go ścigać bo wszystkiego pilnował...ciekaw jestem co się stało Tobie gratuluje czuja i efektu , przetapiaj na latawce dla mielonego

• to rw kosztowalo Cię złamanie reguły bash, sporo nerwów i pln no ale efekt masz Thor SzO masz mocne kopalnie i zaciecie i czas dasz radę

• Nooo... toś pojechał mielony... ale sądzę że nadal możesz zrobić większe st Kururufirowi gratuluje postawy i SzO życze o ile będzie, a Tobie mielony wielkie gz bo i % i zysk nietuzinkowe.

• No cóż... massa wielka szkoda że tak się stało... nie mniej jednak nie do końca Twoja wina BSzO mam nadzieję że będzie, już się o to postaram C do ekipy... nie pwoiem EGZOTYCZNYM składem nazywano acs SCS I HYPNO w pewnym st na NEW, ale ten skłąd wogóle pojecie ludzkie przechodzi akcja zaplanowana dobrze i równie dobrze przerowadzona , liczy się efekt. Mimo że na sojuszniku zrobiony rekordowy % to gratuluje Wam zacięcia i akcji z zyskiem. Massa jeszcze raz uszy do góry

• o ile znam historie gracza Loki vel bmw o tyle riddi co b nie mówić jest z innej parafi. Podobnie sojusz New. Fakt przygarneli kilku nowych graczy po UF w tym lokiego, fakt nie każdemu się to podobało łącznie ze mną, nie mniej jednak o ile miłością z sojuszem New , MIT się nie darzy o tyle musimy przyznać że riddi na grze się zna i do pushu sie nie posunął napewno. Poniekąd może sami rozjaśnia z lokim sytuacje. Nie mniej jednak loki był na cenzurowanym po tym czego dokonywał na u Barym i teraz p…

• Ładne rw, piękny % więc gratuluje bo i zysk nietuzinkowy. Czarny królu możliwe że dofarmu nie bylo bo jeżeli obrońca miał status bandyty to rabunek następuje w postaci 100% surowca za pierwszym slotem co do mysteriona... kolega mógł nie schodzić z urlopu do zakończenia migracji kont i nie bylo by st, zszedł spóźnił się do odbioru fsa i efekt mamy powyżej jeszcze raz gz a obrońcy SzO

• a mnie w tym wszystki zadziwia bierność GO w tym całym burdeliku na barymie... macie kilku solidnych UCZCIWYCH GRACZY, a jeden taki robi rozpiździaj pushując się na prawo i lewo... więcej zmian na gorsze w tabeli kar!!!

• szok.. UF staje się faktem dla literówek swoją droga nie chciał bym zakładac nowego wątku więc zapytam tutaj kogoś kto się już spotkał z UF jak to wygląda w praktyce?? urlopy nam wrzucą od 25 listopada czy jak??

• Ucinając wszelkie dyskusje atas gratuluje, zrobiłeś klopsikową , choć nie ukrywam że kolega dobry wybór zrobił i wybrał dziewczynę. Owocku drogi, pyszny i idealny Panie okazały w swym majestacie. Wszelkie zamieszanie wynikle z konta klopsik mozna przypisac mojej osobie. a dlaczego... ponieważ Uriel zmienił konto przeze mnie i z amoją namową po tym jak freeman zatopił swoje konto na którym zostalo dużo mocniejsze eko. Wtedy zaprosiłem dawnego znajomego do gry na andro ale miał chadzac własnymi śc…

• straty pkt wielkiej nie ma więc pewnie da radę, Tobie kotl3t gratuluje zacięcia. Słyszałem że eko kleisz...chyba średnio Ci idzie przetopu agresorowi obrońcy Lizak

• szkoda że wszyscy agresorzy nie byli w barwach MIT , jak widzisz Nastrro nawet cuda zdarzają się dwa razy nawet bez mojego udziału im się udalo zgrać co do reków zdziwiony nie jestem że tak wyszło, i chlopaki na pewno się liczyli z taką możliwością, nie mniej jednak piękne topowe starcie i wielkie gratulacje dla Was obrońcy szybkiego powrotu życzę

• No cóż, postawa obrońcy dla Ciebie bardzo szczęśliwa więc wyjątkowo zaczne od kredy gratuluje Tobie postawy i podejścia, powodzenia w realu lub dalszej grze. Tatko, należało Ci się to st jak psu micha , i nie dla tego żeś top 1 ale dlatego że grasz for fun i dla przyjaciół i sojka. Dzięki za poprawę humoru po wczorajszym dniu, liczę że teraz to już nam nie będziesz humoru psuł i odrobisz latawce mamy jeszcze sporo do zrobienia. Gratuluje top 1 solo bo wynik zacny, a i jak na taki % zysk pokaźny …

• no i wróciła ta która dośc gry miała gratuluje st i zysku bo mimo orania jakiś wyszedł, w sam raz na zwrot wody za lot obrońcy SzO ale nie w bunkrze

• TOP 6 ACS TOP 6 ACS; boski i atas i kotl3t i massa [SCS], Szu [HYPNOSIS] vs sandman [New] - 9546,41%

• Witam, mam przyjemność przedstawić TOP 6 ACS o ile mnie wzrok nie mylił. Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych udziału w nim wziąć nie mogłem. Za nim geneza to dziekuję bardzo wszystkim zaangażowanym w akcję za pomoc. Po za osobami , które wzięły udział w samym rw było kilka osób które słyzyły flotą. Dziękuje Szu za zaufanie , fakt obie strony musiały się przemóc ale ostatecznie współpraca wyszła nam całkiem fajnie. Szczególne podziękowania dla: - w/w Szu - ButcheRa - Haidiclapa SzO Panie - …

• REWELACYJNY EFEKT, piekny zysk, cudowny %, choć fakt Atasowi udział w tym RW należał się tak samo jak psu buda. Atas sądzę że fakt iż byłeś motorem takiej akcji zostaje niezmienny i smiało można uważać Cię jako jednego z kreatorów tego ACSa Panowie wykonanie rewelacyjne, a zysk przy tym % powalający , nawet po odliczeniu kosztów lotu. Keramowi szczere SzO, o faktycze nie dobry gracz a i okrzesany jest. Niezależnie od decyzji jaką podejmiesz , mam nadzieje że będzie ona słuszna, czy to odbudowa c…

• Podobnie jak WIĘKSZOŚĆ przedmówców z otwartymi ramionami przygarnę graczy z uniwersów Barym i Capella mam nadzieje że GF szybko i pozytywnie przychyli się do naszej woli czerpiemy przyjemność z gry więc mogli by coś zrobić dla nas a nie dla portfela

• Ho Ho Ho... Webber dlaje gania się z owensem ta historia trwa juz tak długo , od czasu uni 49, teraz gdy już troche więcej wiem na temat gry juz nie zarzuce Webberowi że ma układy z GO bo dał mi 3 sek na ucieczke flotą... gratuluje rw i % jest ładny i zacny, zaś przed oboma Panami owensem i Webberem chyle czoła za umiejętrności SzO owens Pozdrowienia z andromedy