Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 288.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 5772,25% vs Old School [OLD] 257664,88% Zakończona
angelsin - - Wojny Wezn
PostPatrze na poczynania waszych sojuszy od czasu fuzji... wiem że karma dla rybek jestem ale żałość ogarnia... Dex, na tym Wam zależało - aby nie dać zgody na wyższy % co by po satach jechać?? Kanari choć na urlop nie uciekł, albo nie wyszedł z soja jak niektórzy u Was. Szkoda bo słabo to wygląda. Wiem że poszczególni członkowie KNR za zysk matke by na targ wystawili,a i prowokować słownie potrafią ale z drugiej strony sensowne warunki wojny dali aby nie było takich podjazdów w saty. Dex poszedłeś …
-
Teraz tak tylko patrzę i mam pewne sugestie... różnice punktowe we flocie pomiędzy teamami są duuuuże... ale domyślam się że przy indywidualnych rozmiarach niektórych flot opiekun nie miał lepszych opcji. Zasady zamieszczania rw fajnie było by przypiąć w temacie z podziałem (z tego co pamiętam na niektórych uniach tak było kiedyś - to tylko moja sugestia ) no i najważniejsze... serio?? różowy do podziału teamów killerów xD?
-
Witam w tegorocznej edycji SD uni Wezn Na wstępie powiem że wg mojej opinii ciężko było stworzyć teamy zrównoważone punktowo bez mieszania sojuszów (np Banksy to maskotki i polują na nas wszyscy - to co mamy nie bawić się wogóle i kasacje załączyć?) Troszkę wkradło się tu lamentowanie ... OLDy jak stare baby boją się wojny - która czy jest oficjalna czy nie i tak ma miejsce, jedna różnica że bash nie obowiązuje. Pro... nie ma sensu rezygnować ... po prostu % ze starcia na członku teamu nie liczy…
-
Konkurs WHO IS WHO
PostKonkursik roztrzygnięty, mod klepnął... więc może by tak zrobić z tego stały temat... zamiast zdjęć moga być i te wierszowianki , a jak i zdjęcie się znajdzie to czemu nnie
-
dopiero mam czas zabrać głos... gram tyle lat, i to jedna z nielicznych wtop jakie miałem... przykro mi troche bo takiego startu jak na dorado nie miałem nigdzie i mimo że jakis super osiagów nie było to uczciwa gra top 53 osiagnałem i top 18 flot (mówie o najlepszym momencie z przed starcia u Jarczyka) No nic, zemscił się styl UFSa... zapomniałem jak widać śmiertelnie o koncie i jak by kolo 10 Lordziu nie dał mi znaku że coś się dzieje na koncie to bym pewnie nie wiedział do wieczora ;/ Obcemu …
-
Cytat od satanael: „Cytat od angelsin: „Satan... po takim czasie, tyle zarzekania się, blokowania mnie na fb, gg itp i teraz taki publiczny lincz?? naprawdę majs zaszedł Ci za skórę. Rozwaliliście Eri, robiliście z siebie pro i wielu normalnych graczy zrezygnowało dzięki takim występkom... ale na obecną chwilę wiem że to nie tylko na eri miało miejsce masz godnego rywala z majsem w te klocki a mianowicie Jarczyk osobiście uważam że powinieneś tutaj wszystko wyszczególnić z obecnego quantum niki …
-
Quantum
angelsin - - DiD Quantum
PostSatan... po takim czasie, tyle zarzekania się, blokowania mnie na fb, gg itp i teraz taki publiczny lincz?? naprawdę majs zaszedł Ci za skórę. Rozwaliliście Eri, robiliście z siebie pro i wielu normalnych graczy zrezygnowało dzięki takim występkom... ale na obecną chwilę wiem że to nie tylko na eri miało miejsce masz godnego rywala z majsem w te klocki a mianowicie Jarczyk osobiście uważam że powinieneś tutaj wszystko wyszczególnić z obecnego quantum niki , koordynaty i jeszcze GO zaprosić aby k…
-
Przykro na to patrzeć, ale za błędy się płaci... topcie na kopalnie Nerwus SzO!!!
-
Pogrzeb w stats.eu kiedy to dekosek spadał w pkt swoją drogą paranoja, koleś , który koleguje się od lad z Jarczykiem jest przez niego PRZYPADKIEM farmiony na aktywce ale lepiej się zając VPN itp Już chyba każdy na uni wie że Jarczyk skupuje konta z dopiskiem ODDAM i nie tylko jak kosiarka ścina trawę na wiosnę no ale cóż... miszcza CIĘŻKO wykryć
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
angelsin - - Starcia Wezn
Post"WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM" Jakoś tak to leciało... Zacznę od Dexa, SzO życzę, jak wielu przedmówców wspomniało strata spora nawet dla kogoś z taką flotą i eko. Jeżeli chodzi o obrońców, gratuluje efektu, nie sądziłem że więcej niż jedną falę capniecie. Niestety czasem real wygrywa z wirtualem i dzięki serii drobnych błędów Dexa i jego snu macie co macie Szo AGRESOROWI , a obrońcom przetopu...
-
Cytat od kamykmocy: „Przynajmniej w międzyczasie gdy my tutaj dyskutujemy Lordzik dostał bana za pusz na Szaqu. Może GO uznali, że pusze jednak też będą banować ” szkoda że tak późno bo "świętoszków " na tym uni pełno nawet Jesiou się kiedyś nachapał z MALACKA tyle że to było LEGALNE gdyż ten drugi był wyżej, Podobnie było z obcym i jegomościem ze ścisłej topki w drugim miesiącu gry (do tej pory wpada Obcemu na board pokomentować st z gratkami) i GO kija mogą zrobić, a niekiedy nie chcą... taka …