Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty, ladnie siadło:)
-
Błąd rynku
Post@Art z tych QA to są dowcipni ludzie, trzeba przyznać. Jak nie działa to może warto zablokować - to do tych wielmożnych QA? Już widzę jak stado ludzi przykleja sobie tego linka z dopiskiem "Uwaga, uwaga nie korzystaj z rynku bo nie działa i może być bubu"
-
backup ?
PostCytat od Mordi: „Fakt pozostaje faktem, że aktualizacja przyniosła klonowanie sury na potęgę- kilkaset kkkk sury pochowane na kontach top 500... niebawem pewnie zacznie wypływać to się zaczną cyrki Aktualizacja zaburzyła całkowicie grę i dała wykorzystującym bugi okrutne zyski, których żadni ekonomowie w ciągu kilku lat nie wydobędą. Więc jeśli backup to do wersji gry 6. ” Na L bany się pojawiają wczoraj 2 konta itp. Więc pewnie jest to wszytko do ustalenia - ja są logi to sobie programiści skry…
-
backup ?
PostTakie pitu pitu, w internecie piszą, że ziemia jest płaska Zupełnie nie rozumiem wklejania takiego infa bez podania źródła w postaci linka albo chociaż skrina.
-
@Starrk po co ten sarkazm. Więcej szacunku Ja to bym się chcial tylko dopytać @RY&K@ jak mam teraz mawiać o wojomiłach. Bo wiadomo nie od dzisiaj, że w zbroję nie popuszczają więc, tchórzami nazwać ich się nie godzi, o hipokryzję też bym ich nie posądzał skoro zarządza nimi cny i światły Entopia. Także, proszę o wyjaśnienie, aby taki prosty człek ja jak wiedział co i jak. Bo się gubię.
-
Cytat od GramBoLubie: „Cytat od KungFuPanda: „Jak dla mnie nie ma innej opcji. Trzeba powiesić Arta za jaja i zmienić coma ” A co jeśli ich nie ma? Jakby miał już dawno by się odezwał ” A tak po prawdzie co @Art ma do gadania? Megafony GF przekazuje informacje I tyle. Decyzja o wygraniu tego szajsu zapadła w siedzibie I szczeże wątpię czy jakoś szczególnie przyjmowali się opiniami GA czy beta testerów. Były święta czas żniw trzeba wgrać nowe żeby ludzie się jaraja, a może nie będzie źle...