Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Strata 16kkk przy takim RW to sprawa dalszego planu piękny % piękne wykonanie, gratulację Mam nadzieję że będzie dane zobaczyć się nam na waście. Pozdrowienia Kefi
-
Cytat od pawel1000: „ale na odwrót to już Ci nie przeszkadza ? Szkoda bo duzo kont na Ursie już ma w nicku ODDAM , bo ludzie najzwyczajniej nie zawsze mają czas na gre na flocie x2 , ale jest jak jest, zawsze pozostaje UFS” Ja rozumiem wasze rozgoryczenie, też bym wolał mieć takie parametry jak miałem. Ale taka prawda, że większość "ma rację". Wybór który proponujesz jest bez sensu - bo 4 unie speed 2 miałby bo wyboru tylko jedną unię z speed 2 zresztą mało apetyczną. I obstawiam, że w takiej op…
-
Wbrew pozorom sam duży debris bez wysokiego eko jest słaby dla flot. Pokrótce: - brak stałych dużych dostaw dexa - brak pomniejszych celi dla flotowców - z dużym eko szybciej się zawartość transportowców zapełni. - brak pomniejszych celi znowu powoduje, że jak już ktoś z wieksza flota jest bez u dostaje z miejsca 150 misji dyplomatycznych - bo w końcu się jakaś okazja pojawiła. a to finalnie kończy się tym że Ci z opozycji zaczynają grać ufs, a liderzy uni z nudów zapodają u. Adaś ja rozumiem, ż…
-
W zasadzie jak się opóźnia to w czym problem? flota wlatuje 20:00:00 skan puszczasz na 20:00:00, flotę opóźniasz znacznie więcej niż 6s. Jedyny problem jak się zgapisz - np nie zdążysz opóźnić i nie zawrócisz skana
-
Grateczki Amstel leszczu dajesz sobie tak złom kraść odzyskajcie Panowie co wasze. Obrońcy SzO
-
Marcus mówisz jak bym się was bał. Bać się mogę choroby, bać się mogę o bliskich ale nie o parę obrazków przy moim obecnym sposobie gry (ufs) to mi to wsio ryba mogę iść nawet na elKE. To tak w moim temacie Wypowiadam się tutaj dla przyjaciół z xal. Którzy nie chcą tego łączenia nie z powodu strachu tylko z powodu tego że wywroci to ich aktualny styl gry do góry nogami. Budowali konta pod xal i a co im na draco połowa konta w eko gdzie oczywiste jest ze będzie ufs? Obstawiam że jak by była opcja…
-
Cytat od Ruda: „ I tak będziecie u nas i tak w przyszłości. Tu nie chodzi o to, że chcemy Was lać, tylko po prostu jest nudno. A rozłożenie flotowe i tak zostanie bez zmian. Im nas będzie wiecej (wiecej flot) jak twierdzi Vega, tym sie lepiej bedzie nam gralo. Zawsze mozna jakies akcje zrobić, a nie latać tylko na dt ecowców ... Przecież nikt nie mówi tutaj że od razu Wam floty padną bo u nas są większe. Aż tak wielkich róznic nie ma przy takiej ilości łączonych uni.” Ja to dobrze rozumiem, że b…
-
Niektórych graczy z draco trochę fantazja ponosi owszem 5 flot waszą jedną sklada (pomijam fakt że top 1-5 xal razem nie poleci) ale jak przyjdzie do obrony to xal ma ja robić w 16? U was wiele się nie zmieni dalej będziecie grać ufs jak będzie wam wygodnie. na xal część aktywnie grających będzie musiało zrezygnować z fs na rzecz ufs. To jest ten postęp? Nie sądzę finalnie się skończy tak że wszystkie duże floty będą na urlopach. Póki co na xal jest równowaga, każda strona ma realne szanse na zł…