Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty lampucero Ciekawe jestem, kiedy zaczną się płacze, że zaczęli skanić i grabić
-
@Starrk to nawet puszu porządnie zorganizować nie umie, niby kontruje jedno trafia coś innego! Gruby nićmi szyte - chyba, że składasz CV do wojomiłów, naczelny gadacz pewno doceni kreatywność Graty suchoklatesie
-
Graty @DeKi, takie RW przed wypłata chyba jakaś fuszka wpadła Swoją droga, niektórzy wiele piszą, jak to mają w ciemny miejscu kosmosy, ale pojawia się zapalnik i stoją w pierwszy rzędach Spokoju ducha życzę, Michałku
-
Graty zbóju, ładnie siadło.
-
Cytat od szturman: „Jad ? Chłopie twoje kolegi wrzucaja Starcia z waszych kont, Wojownik był z winterami, bpkami od lat, albo jej wujek albo ojciec Marcusa (jej byłego), Jak się puszujecie to przynajmniej nie wrzucajcie tego na boarda bo to serio jest żałosne... Graty Deki piękne rw, iście w twoim stylu ” Szturmi czujny jesteś jak ważka w locie, szkoda tylko, że zawsze jeden azymut objęty Jak konta Mafi padały (tudzież były mielone) z rąk byłych sojuszników to już tej bystrości w oku nie było. T…
-
Graty Leszek, ładne solo i piękny zysk
-
Witam serdeczne, Wszystko przez ekspy, trafiło się opóźnienie, to stwierdziłem, że jeszcze przeskanie po parę u obok. Ciut zabrakło do PB % ale jeżeli chodzi o zysk to chyba mój rekord. Obrońcy szczere SzO, pogawędzilimy, potestowalim, na @Ruda po marudzili Pozdrowienia dla WINTER, BP, VETO oraz znajomych wszelkiej maści Cycełki: (Ukryta treść) Dnia 05-08-2020 22:08:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kefi666 [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 333.…
-
Graty @DeKi czekamy na coś większego Może jakieś kontraszi na GS, znam jednego gościa