Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Te 30% i spore zamiłowanie do bunkrowania, sprawi, że jeszcze nie jedne raz klucz uniwersalne BP poleci puszeczkę otworzyć Gratki.
-
Drogi NoName, Loteria to by była jak by to komputer losował, ale z tego co kojarzę to chyba osoba prowadząca będzie układać skład drużyn? To tylko kwestia Twoje dobrej woli a nie losowania drogi Panie. Nikomu z BP nie będzie przeszkadzać, jeżeli znalazł by się w słabszej/mniej licznej drużynie ale nie bylibyśmy przyczepienie do wrogiego sojuszu. Tak czy siak jeżeli "się nie da" to wolę zostać wykreślony z SD niż bym miał być w drużynie z gejbojem greedyboy - a jak nie to sam się wykopie. Mimo ws…
-
Najciekawsze kandydatury zostaną obdarzone łaską prywatnego telefonu do Per Kierowniczki Rudej, który gwarantuje: pt 1. możliwość zamówienia awaryjnego FS o 3 nad ranem gdy wracasz chwiejnym krokiem po okrążeniu dzielni pt 2. a raczej ad to pt 1. możliwość skierowania do najbliższej budki z kebabem. pt 3. porady prawne do ogame Infolinia czynna od godziny 22 do 6 rano.
-
Kefi666 Bywalcy Pregierza [BP corp] gg 451524 1965332 Lekki myśliwiec: 1563654 Ciężki myśliwiec: 388 Krążownik: 200049 Okręt wojenny: 704 Niszczyciel: 76 Gwiazda Śmierci: 461 Pancernik: 200000 Tak jak w przypadku kolegi Lemoniady prosił bym o nie umieszczanie mnie w drużynie z graczami z NZ - popsuje to całokształt zabawy bo nie zamierzam wstrzymywać się z lataniem po nich PS Chciwy chłopiec (Greedyboy) vel kłamczuszek dla mnie się zalicza do grupy NZ - zresztą i tak za 5 min tam pewnie się znaj…
-
Nie tylko ja zasługuje na przeprosiny a i reszta ma prawo wiedzieć z kim gra. Nic mu winny nie jestem on jest mi jeszcze sporo
-
Witam Nie myślałem, że kiedyś do tego dojdzie ale cóż. Życie różne scenariusze pisze Czas ostrzec Waste przed mister GreedyBoy vel Agent Brown - bajki o końcu gry możesz odłożyć na półkę między kolekcjonerską edycją Bolka i Lolka a "Poczytaj mi mamo". Z Manikiem (Agentem) znamy się hmm ładnych parę lat - jeszcze od fornaxa. Nie jedną akcje zrobiliśmy, nie jedne tarapaty przegadaliśmy a i zdarzyło się że gościłem Cie w swoich progach i wódki wtedy nikt nie żałował. Tym bardziej boli Twoje f... fa…
-
Dzięki Meth za linka, ładna akcja i spory zysk. Niby za 6 górami i 5 lasami ale sporo się tutaj dzieje. Gratulację udanej oborny, agresorom szo - zwłaszcza dla Szyny (taka wtopa to nie wtopa ;))
-
Ta oprawa graficzna jakaś taka... za dużo parówek A mi wypominasz skłonności do gejowizny Amstelio gratulację dla agressorów
-
Czy ja wiem czy za szybko otwierają te unie? Libra speed 2, nowe uni speed 1 to są diametralnie różne unie celujące w zupełnie inne grupę docelowe. Grałem na wszystkich speedach od 1 do 5 i generalnie speed 2 jest dla mnie optymalny. Na speed 1 loty (zwłaszcza recki) trwają za długo i ciężko coś w 1-2h wolnego czasu znaleźć. Na speed 4-5 fajnie się lata ale jak już siadasz do gry to to siedzisz póki nie zrobisz fs, bo 5 lot w układzie potrafi skończyć karierę. Speed 2-3 pod tym względem to taki …
-
Sienio [ADDICTED] & Sky_Is_Over [WINTER] vs. Maziaj [L H] ~ 1054.84% Kolejne Najnowsze TOP1 ACS
PostNo szybko lecą te % już zaczynają jakoś wyglądać, gratulację i życzę kolejnych.