Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty akcji sojuszowej przy tym zawsze są jaja
-
Małe ale cieszy fajnie widzieć takie stadko na wypasie. Kolejnych
-
Ok, ale pod warunkiem, że sam się na taczkę załadujesz Obrońcy jeszcze raz szo, ekonomia u niego mocna szybko pójdzie.
-
Cytat od Juro: „Graty, BF się rozkręciło, hehehe, i postanowiło dobić urlopujące się N_Z, może jeszcze Fenix powstanie z popiołu, hehehehe. Obrońcy SZO, ale raczej z tego co mi się obiło to powodzenia w realu.” Juro ja wiem, że w reckach okien nie montują i tagu mogłeś w ten sposób nie zauważyć... Ale jednak to BP a nie BF edit. Jak już zauważyłeś to mógłbyś poprawić A miałem na myśli te recki, którymi Cię ostatnio wieźliśmy - myślałem, że to dosyć oczywista aluzja edit2. Juro spuszczę na tą syt…
-
Haha Misiek i tak jesteś Lama 30 min zabierać się za to jak pies do jeża - dobrze, że Darek ma moc przekonywania Moheros jak zwykle na doczepkę hihi Graty Panowie, a Ulisesowi SzO - jak jeszcze wymienialiśmy od czasu do czasu pw wydawał się spoko kolesiem. PS a marudzili dzisiaj na mnie, że dexa nie mam w 9 gali - bo mnie nie stać to nie mam Ale jakoś wyszło PS2 A może teraz jakieś inne 3 literki ? edit Arkadius - miło widzieć taką postawę chwali się.
-
Jeżeli uda się utrzymać decyzję to gratuluję sam wiem, że różnie z tym bywa Graty %. Graty decyzji. Życzę wytrwałości i dobrego życia. Arkadius. <- Tak skomentuje Twoje insynuacje
-
Witam! Stało na beszczela w układzie, to się zaopiekowałem. Po pw od obrońcy wnioskuję, że nie jest zadowolony z sąsiedztwa. Czasem tak bywa Może czas się przenieść. RW bez szału więc na szybciocha pozdrówki - BP oraz Winter - budy, ziomków, poziomków. Dnia 01-06-2016 19:12:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kefi666 [BP corp] ________________________________________________ Krążownik 200.498 Pancernik 200.073 Okręt wojenny 2 Lekki myśliwiec 1.665.945 _____________________________…
-
Juro widzę ma dalej stare przyzwyczajenia nie wróże mu szybkiej odbudowy. NZ w reckach cieszy jak zwykle, także tego, ten tego gratulację
-
No i elegancko Zimny wiatr wieje Gratulację dla ekipy rozbiórkowej. Obrońca coś ostatnio pisał "Kto nie jest z nami, jest przeciwko nam" u nas wygląda to troszkę inaczej... Kto nie jest z nami,ten nie jest wcale :D
-
Topka ACS wygląda coraz ładniej jeszcze wymaga pracy ale wszystko na dobre drodze. Gratki, przetopu i AVE MY
-
25-05-2016 01:38:55 - kefi666 [ZIELONI] - 68673,10% Dnia 25-05-2016 01:38:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kimusia [Tengu] ________________________________________________ Okręt wojenny 110.336 Niszczyciel 13.229 Pancernik 200.132 Lekki myśliwiec 4.002.677 Krążownik 150.000 _________________________________________ Agresor qwerty [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 199.732 _________________________________________ Agresor StySia [BP corp] ______…
-
Gratki dla ekipy z Rudym Kojotem na czele
-
Fajnie wyszło dzięki bardzo za akcje, i sorry Lemon za epitety jakie leciały z moich ust zaraz po obudzeniu wszytko na miejscu Teraz tylko jeszcze ruszyć tetryków Dziadzie i Immka na coś grubego, marudę Sanczeza i powsinoge Chudego
-
Grateczki akcji piłeczka odbita, zysk jest, Rudy kojot bliżej niż dalej końca odbudowy
-
Witam serdecznie! Długi weekend się zbliża wielkim krokami postanowiliśmy więc urządzić mała deratyzacje uni z chorych gęsi Flotę wypatrzył Fabiano, Lemon obudził tych śpiących i jakoś to wyszło. Z tego co mi wiadomo obrońca stał już dobre 50 min, w momencię startu na 1 częśc floty. A potem, a to w sumie w drugim poście Z tego miejsca chcielibyśmy również gorąco pozdrowić czujnego jak ważka w locie Trzona eidt Całkowicie dobrowolnie i bez żadnego przymusu pragnę zaznaczyć, że gdyby nie sonda zab…