Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Jumas w końcu jakieś fajne rw, Karol widzę też pożarł jak takie prosie. Graty Pany PS chyba oczadziałeś, że będę się w każde wpisywał wstawiaj to hurtowo po 5 w temat
-
Witam serdecznie, Sojusznicy się rozlatali, to stwierdziłem, że nie można być gorszym Marek, dzięki za konto, Tobie dedykuję to RW Pozdrawiam Winter, BP, Veto oraz wszystkich znajomych Obrońcy BSzO [ciach] (Ukryta treść) (Ukryta treść) Dnia 01-11-2020 14:37:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kefi666 [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 1.202.041 Okręt wojenny 587.691 Pancernik 579.862 Pathfinder 462.897 Sonda szpiegowska 1 __________________________…
-
Wrzucaj Pan raz dziennie, te ST bo mi się nie chce w każde osobno wpisywać Graty
-
Graty! ładny strzał, Morfeusz przytuli prędzej czy później każdego. SzO do obrońcy. Cieniu wiecznie czujny! Propsy za ogar gali PS @I am back i @Kuciapa+ podobno kto się czubi ten się lubi? Także, umówcie się na jakaś kawę, skoro tak wielce lubicie dysputy prowadzić Mało macie emocji w realu, że jeszcze tutaj trzeba się żreć?
-
Cytat od starcraft: „Ja skromnie napisze kto nie powinien byc nominowany -gracz ktory mial bany. Szkoda tylko ze za bany (oszustwa) daja nagrody (patrz Ruda ) Kogo wybierac -napewno flotowcow bo jednak tylko tam liczy sie "skill" ” To żadne zgłoszenie by nie mogło zostać przyjęte - przynajmniej wśród tych nicków, które się tu pokazały Swoją droga, @Ruda Ty to masz urok osobisty, pamiętają cofniętego bana sprzed kilku lat ale tych świeższych, po drugiej stronie barykady to już nie
-
Cytat od Brzoza: „Sporo trafionych gęsi , szkoda że nie cała flotka byłoby przyjemniej. Rzuć pomysł potem obserwuj a na końcu Cię wydymają...no nic muszę poszukać czegoś innego. ” Na cholerę, bejcowałeś zbroję w piątek Byś się załapał na spontana
-
Również dziękuje całkiem miło wyszło chociaż pewnie na minus - @AmstelL słał recki także jak sam mu z martwych dłoni nie wytargam to nic nie będę miał. Tak to bywa z chwastami Obrońcy SzO PS. @Brzoza liczę, że poprawisz po nas