Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od sheaker: „Ten Hszonszcz to marna podróbka, jedyny prawdziwy i oryginalny jest na Xanthusie. #piekłohszonszcza (Ukryta treść) ” Nie specjalnie mnie interesuje nick ani jego pochodzenie Ważne, że w słusznej sprawie został wchłonięty - opuchlizna głodowa zaczynała już być coraz bardziej widoczna.
-
Witam serdecznie, Generalnie nie wstawiam, ale na hzonszcz'a latało pół sojuszu, także jest okazja podenerwować towarzystwo Pozdrawiam Winter, Veto oraz wszystkich znajomych Obrońcy BSzO Cycolinos: (Ukryta treść) Dnia 28-11-2020 19:28:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kefi666 [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 444.444 _________________________________________ Obrońca hzonszcz ________________________________________________ Mały transporter 274.8…
-
Cytat od El Baaboollo: „Aby nie zakładać oddzielnego tematu, Chciałbym serdecznie pogratulować ciamajdkowi zdobycia tytułu Najlepszego Gracza Uniwersum Libra ano ciamajdini 2020 Z tej okazji przygotowałem nowe logo dla najlepszego, najczystszego i miłościwie panującego nam sojuszu Wynter biggrin.png winter.jpg ” Huba Buba się postarał o graficzną część ale wypadało by jeszcze wspomnieć parę słów o bohaterach i bohaterkach fociszu: SharpShadowOfTheFog - bajarz, bard tudzież Pan Kierownik spod bie…
-
Cytat od NowyLolek: „żeby ją przyjęli, to musi przebić takie proelo starcia: ogotcha.universeview.be/en/rep…50-51c2-ab21-663f90545053 ogotcha.universeview.be/en/rep…e9-56ba-9ab1-4c3a1d7fb7f9 ogotcha.universeview.be/en/rep…39-5f40-a2e5-62ad8c95b5f3 ps. siedzę w pracy i się nudzę, to znalazłem na giegie takie coś pss. tak, czepiam się, ale tylko dlatego, że nie mogę se zajarać. W sumie mógłbym, bo czymś takim handluję , ale jak ja wtedy wrócę do domu? ” No wojomiły się nie liczą, tam jest jeszcze …
-
@ackra od byłego GO spodziewałem się większego ogaru Trudno się domyśleć, że czasem puszczasz skana, widzisz surę/flotę/zysk puszczasz atak i go nie dopilnujesz? A nie doszła ofiara zwija manele, bez pw/skana Ja zwykle po pw/skanie zwracam chyba, że ktoś mnie wyczekuje do ostatnich sekund to odwdzięczam się złośliwością za złośliwość Także, nikt złośliwie nie latał, ale skoro tego pragniesz
-
Gratulację, ładny % ładna akcja Obrońcy SzO
-
Cytat od Ruda: „Ja wgl mam takie pytanie, kto ma zeszyt z passami do multi? Bo widzę Panowie że sobie nie radzicie i znów wtopa. Graty starcia... @Starrk rozmówimy się potem. ” Nie wiem kto miał zeszyt, ale ołówkiem ostatnio dysponował @AmstelL... nic nie sugeruje....
-
Graty Brzoza! Należało Cie jakieś grubsze rw, jak twarzy pięść. Obrońcy, życzę zaprzestania oglądania telewizji